Local

Primarul Mihai Chirica către jucătorii de la Poli: “Iaşul trebuie să rămână în elita fotbalului românesc!”

Publicat: 06 mart. 2021

Primarul Mihai Chirica s-a întâlnit, sâmbătă, la sediul Primăriei Municipiului Iaşi cu jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei Politehnica Iaşi. Discuţia a fost una deschisă, constructivă, iar mesajul edilului a fost de încurajare şi susţinere a echipei în aceste momente dificile pe care le traversează gruparea din Copou. “Le-am transmis atât jucătorilor, cât şi staff-ului de conducere că atât municipalitatea, cât şi eu, în calitate de primar, sunt în continuare alături de echipă. I-am rugat să se concentreze mai mult în teren şi să demonstreze că au valoare peste locul pe care îl ocupă acum în clasament. Am încredere că abordarea meciului de la Piteşti va fi cu totul alta şi că rezultatele pe care le aşteptăm vor fi confirmate în teren”, a declarat primarul Mihai Chirica.

 

Primarul Iaşului le-a mai transmis jucătorilor că se bucură de tot sprijinul său şi al municipalităţii şi că au datoria să demonstreze că Iaşul trebuie să rămână în elita fotbalului românesc. “Vă rog să vă comportaţi în teren ca nişte jucători care reprezentaţi unul din cele mai importante cluburi de fotbal din România şi pe al doilea oraş al ţării. Este o mândrie, dar şi o mare responsabilitate. Ieşenii aşteaptă de la voi rezultate şi sunt sigur că nu le veţi înşela aşteptările”, le-a transmis Mihai Chirica jucătorilor alb-albaştri.

Comentarii
 • Tovarase Primar,
  Noi, fotbaliatorii Tai, nu vom precupeti nici un efort pentru a te face sa vii cu placere sambata seara la meci, conducand masina Primariei. Sa il iei si pe fratele cu tine, asa, faci pe taximetristu. Nu bea decat apa, ca daca faci vreun accident te pune rutiera sa bei cafea.
  Noi, fotbaliatorii Tai (ieri rosii, azi galbeni) vrem sa fim mai buni decat cei mai buni, mai buni chiar decat comunalii din Voluntari (acolo primarul nu are bebe mic cu vila), sau decat comunalii din Clinceni (acolo inca nu au taiat teii) sau chiar decat comunalii din Chindia (descultii aia nu au nici macar telegondole, d-apoi semaforizare inteligenta sau steag de 80.000 euro).
  Ce mai, la noi gazonul e in parc iar pe stadion avem nevoie de lumanari la nocturna.
  Tovarase Primar, Mire nuntit galben socialist,
  Promitem sa nu uitam ca suntem al doilea oras al tarii, cu mai multe investitii decat Clujul. Mai capitala culturala decat Sibiul. Si mai europeana decat Timisoara. Sau invers, ca oricum nu conteaza.
  Conteaza doar ca Gigi si acum tu va pricepeti la fotbal cat s-a priceput Barna sa ajunga presedinte la Cotroceni.
  Si chiar din serie B de la anu’, tot o sa va votam la Primarie. Daca o sa mai fii liber.

 • Chirica manca rahat cu polonicul (ma scuzati de expresie). Nu zic ca sunt impotriva echipei, dar Chirica nu are absolut nici o tangenta cu sporturile locale sau nationale, darmi-te echipa de fotbal a orasului nostru. Pe de alta parte cam toate sporturile sunt moarte in Iasi, ne promite rahat de arena/stadion + polivalenta, dar sunt promisiuni electorale si el apare pe marele ecrane sa ne tina morala si etica ? El, un spagar in forma continua ? Poli trebuie desfiintata, cautat un sponsor puternic, refacuta de la zero si renuntat la sponsorizare din partea primariei, adica din banii nostrii. Cat despre Chirica mai bine sa-si faca bagajul si sa-si vada de viata, ca nu are habarnistul asta nici o tangenta cu sporturile iesene.

 • Pt Chirica fati bagajul, un gospodar precum Chirica nu a avut orasul Iasi si nici nu o sa aiba, dar mancatori de c…..t, sunt peste tot,”pisica cand nu ajunge la slanina, zice ca pute”, asta e pt postaci, pe mine unul nu ma intereseaza culoarea politica, Chirica poate candida si de la UDMR, caceu aleg gospodarul nu partidul

 • Sa ramana, nu zic nu, dar pe banii cui? Ca asta este problema : banii.
  Sunt de acord ca primaria sa dea bani pentru sporturile de amatori. Dar pentru echipele profesioniste, care sunt de fapt niste montaje financiare, in care jucatorii sunt mercenari fara legatura cu zona, nu sunt de acord.

 • Chirică fă pârtie … Da golanii Ața și Gajâială afara.Gajâiala lucrează la 2 capete,odată împreună cu Ata șmenuiască transferurile,el își ia capacul de șmecher,apoi vrea falimentarea echipei ca sa poată pune mâna pe patrimoniul clubului și evident urmând rețeta CONSTRUCTORUL să vândă tot și sa facă cartiere de vile și blocuri. GÂJÂIALĂ trebuie săltat urgent a nenorocit iasul HANDICAPATUL!

Adauga un comentariu