Local

Primarul Mihai Chirica: „Împreună am reușit să facem din orașul Iași capitala recunoscută a Moldovei” – Video

Publicat: 25 mai 2020

Primarul municipiului Iași a transmis un mesaj cetățenilor prin care le mulțumește că, alături de ei, a reușit să transforme orașul în capitala recunoscută a Moldovei și capitala istorică a României.

„Împreună am reușit să facem din orașul Iași capitala recunoscută a Moldovei și capitala istorică a României! Vă mulțumesc pentru încredere!”, a declarat Mihai Chirica.

Comentarii
  • Cum adica am reusit si ce dl Chirica? In oras nu vedem decat autorizatii de constructie date pe spranceana, blocuri construite haotic de clientela, strazi „asfaltate” doar cu promisiuni, rulouri de gazon in zona centrala, licitatii dubioase si atat! Unde sunt realizarile????????????

  • Chirica si obsesia lui pentru voturi. Am inteles ca te plac babele si mosnegii, dar cum sa spui tu asa ceva, fara o autostrada, fara o centura, cu ditamai poluarea in cap, cu ditamai PUZ-urile oferite pe banda rulanta si cate si mai cate. Chirica nu ca este un incompetent (cu asta ne-am lamurit), dar devine tare insuportabil cu vorbele astea.
    Stie cineva pe cine are consilier de imagine ? Pe Simirad, sau pe Dardala ?

  • Bai jigodie, plan corect de urbanism NU, proiecte rutiere in oras eficiente NU, sosele de centura sa inconjoare orasul NU, autostrada(macar UNA care sa deserveasca zona) NU, investitii economice ROMANESTI cu „bataie” lunga care sa salveze ce se mai poate din vechea industrie ce era performanta precum si dezvoltarea altora noi NU, sustinerea eficienta a sistemului de invatamant si sanatate iesean NU, protejarea obiectivelor(constructii, terenuri) aflate in proprietatea universitatilor, institutiilor culturale in fata intereselor imobiliare NU, combaterea manelismului(cocalarismului local si regional) NU!!! Ce ati facut tu si camarila ta pentru IASI ba, jigodie? Tu si toti ceilalti dinainte?

Adauga un comentariu