Actualitate

Primarul Mihai Chirica si-a prezentat proiectele pentru urmatorii patru ani

Publicat: 24 mai 2016
1

Mihai Chirica, actualul primar si candidatul PSD pentru Palatul Roznovanu, si-a expus proiectele pentru noul mandat in fruntea Iasului. Edilul si-a prezentat oferta electorala, sustinand ca prezinta iesenilor platforma de candidatura pentru ca oamenii sa-si poata expune parerile si sa vina cu idei noi acolo unde este cazul.

„Schimbarea în bine a orasului nostru se petrece chiar acum! De un an de zile, Primaria municipiului Iasi traieste un nou început, bazat pe transparenta, deschidere si eficienta. Iesenii participa cu adevarat la luarea deciziilor care influenteaza viata comunitatii si se implica în proiectele mari ale Iasului. Alaturi de ieseni, am structurat programul politic pe 36 de pagini, rezultând cea mai complexa oferta politica a momentului”, a spus Mihai Chirica. Acesta a aratat ca programul politic identifica prioritati si ofera solutii pe mai multe domenii: transparenta, educatie, siguranta publica, asistenta sociala, sport, locuri de parcare, infrastructura, transport public, mediu, spatii verzi si de agrement, turism, cultura si culte, dezvoltare economica.

„Proiectele rezumate în platforma program nu sunt simple solutii punctuale, ci fac parte dintr-o viziune de dezvoltare a orasului nostru pe termen mediu si lung. Vom folosi toate fondurile locale, guvernamentale si europene pentru a continua sa schimbam Iasul în bine. În acelasi timp, cred ca, pentru a ne atinge adevaratul potential, noi toti trebuie sa reînvatam sa discutam si sa colaboram, onest si responsabil, pentru viitorul Iasului. De aceea, atât în aceasta campanie electorala, cât si în perioada urmatoare, voi lasa în primul rând sa vorbeasca faptele pentru mine”, a mai spus Mihai Chirica.

Comentarii
 • e bine ca se maresc salariile dar as dori daca se poate sa ne ajutati cu o ancheta bzi la Delphi unde se negociaza contractu colectiv de munca si noi cei din crs santem amenintati daca nu semnam contractul in conditiile conducerii fara sa abtinem nimic nici un beneficiu si nici sa mai putemn nnegocia salaru anual
  CONDUCEREA DELPHI A INGHETAT SALARIILE SANTEM TERORIZATI DE STAFF SI MANAGEMENT SUPERVIZORI

 • Măi băiete, eu te votez, da’ numa’ dacă pui să circule autobuze si pe Pă***ari. Dacă nu știi care e pă***ariul iți spun io: e strada aia care iese din tunelul Eminescu și ține până la alt tunel care vine dinspre Canta. Da’ dacă nu mă asculți ce spun eu oi vota partidul romilor, că ei fac legea in pă***ar.

 • Auzi ce cuvanta aceasta cucuvea numita Chirica- cucuvelele aduc numai rele, ziceo vorba din popor.
  Bai habepuli cu mustar de Chirica da tu ai fost mana dreapta a lui Nichita si de ce nai facut tu schimbarea in bine de 10 ani incoace. De ce ii pacalesti pe ieseni si pe psdisti – ca nici psdistii nu te voteaza ca deja leai tras teapa cu alde Nedelcu, Boca -de la PPDD, cu doftoru barabula jumatate cap si jumatate Ciuhodaru, cu alti neica nimeni de care nau auzit iesenii. mai spui „Primaria traieste un nou inceput”-in ale aranjamentelor cu bani, trucaje, firme care se fac ca muncesc si Chirica ii plateste ca doara sta cu amanta in vila firmei. Astai inceputul – iesenii sau lamurit ca esti o lepra. Pe dracu participa iesenii la luarea deciziilor. Nici nar avea cum ca tu esti mai rau ca Nichita. ca sati fie clar de ce vorbim – iesenii si psedistii nu te voteaza. Clanu tau cred ca o sa te voteze da sigur pierzi Primaria. Da fii sigur ca pentru tine se mai gaseste un loc undeva.

 • Doua luni, sunt de cand v-am trimis un e-mail cu rezolvarea unor probleme de parcare in centrul Iasului, nici acum nu am primit, macar, un raspuns ca ati citit mail-ul. Nu cred ca sunteti o varianta buna ptr Iasi. De altfel, nici ceilalti candidati nu prea sunt credibili. Tragedia mare este ca cineva trebuie ales.

 • Planul real al lui Chirica este urmatorul: va fura tot ce se poate cu ajutorul complicilor de la Conest si BZI.
  In rest nimic!

 • Au iesit la iveala afacerile dubioase ale d-lui Chirica cu firma Conest si cred ca iesenii vor avea o reactie pe masura si evident ca nu-l vor vota.
  Problema noastra a iesenilor este ca nu avem cu cine vota ca absolut toti candidatii sunt cu probleme.
  Ce facem in acest caz stimati ieseni?

 • Proiecte:
  -Sa ma imbogatesc ca gigi nichita;
  -Sa fac cat mai multe proiecte, cu comision in buzunarul meu;
  -sa dau la lingaii mei contracte babane din care-mi iese si mie spaga;
  -sa las tigania sa domneasca in oras, ca na…, ei sunt votantii mei;
  -sa las orasul plin de kakat de caine;
  -daca ai o problema si-mi iese si mie ceva, te ajut.

  • Corect…pacat ca marea majoritate a pensionarilor vor fi pacaliti sau au fost pacaliti cu ajutoare sociale si abonamente gratuite.Stimati pensionari beneficiari ai acestor drepturi fie-va-mila si de noi iesenii si nu mai votati hotii si coruptii…votati si pt noi si viitorul copiilor si nepotilor vostrii….votati pt un oras european si prosper…si aveti destui candidati care pot si vor s a faca din Iasi ceea ce merita. Nu ne lasati iar 4 ani in bezna in care de 12 ani ne-a dus Nichita si Chirica.

 • Ce program domnule Chirica ? Campanie fără zoaie ? PNL a vărsat deja 100000 de butoaie cu lături prin oraş . Mata umbli cu proiecte ? Postacii lor sânt toti plin pe la gură de răhăţel. Din puşcării instrucțiunile sânt clare , buzunarele au desagii deja ataşaţi şi salivează. Postacii se întrec cu tipete de chestii cu bezna ( de la zdup !) ce o vor savura după puţin timp (pentru ceea ce au făcut deja!).

 • Campanie murdara si mincinoasa. Nu eram hotarata sa merg la vot, dar fituica gasita in cutia postala mi-a facut greata. Evident , efectul va fi de bumerang pt pnl. RUSINE !.. Voi merge la vot! Si ca sa nu irosesc votul, voi vota CHIRICA!…desi niciodata, niciodata nu am votat PSD. Asta e…Efectul ii va aduce un plus de voturi lui Chirica sau alti candidati.

 • Bai papanasule vezi ca ti se infunda canalizarea in oras..si arata ca la Bobalna….bine ca ai proiect de Bahlui navigabil! martalogule! si scoate ciuveiele de autobuze din anii 90! si mai faceti treaba in primarie nu doar papati ca ca!

Adauga un comentariu