Actualitate

Primarul Mihai Chirica va transforma infatisarea raului Bahlui! Iata cum va arata acesta dupa finalizarea proiectului – VIDEO

Publicat: 14 mai 2016

Iasul va avea o noua infatisare, cea pe care cei mai multi cetateni o asteapta de mult timp.

Un filmulet postat de catre primarul Mihai Chirica pe un site de socializare arata cu exactitate cum va arata raul Bahlui intre zona Tudor Vladimirescu si Podul de Piatra, dupa ce toate planurile si strategiile vor fi duse la bun sfarsit.

Cand proiectul va fi gata, plimbarile cu bicicleta sau mersul pe jos pe malul raului vor fi o placere pentru toti cetatenii Iasului. „Astfel mi-am propus sa transform raul Bahlui intre Tudor Vladimirescu si Podul de Piatra”, a scris primarul Mihai Chirica la filmuletul postat pentru ca iesenii sa admire infatisarea viitoare a respectivei zone din Iasi.loading...

Comentarii
 • Intrebarea este, tot cu Carlan va face proiectul ca Nichita ne-a umplut de respect cu acest proiect deja se surpa malurile pe unele portiuni.

  • Tot nemultumit esti?
   Dupa ce ne-au invadat turistii…
   Dupa ce tre’ sa te inscrii pe lista ca sa te plimbi cu vaporasul pe Bahluiul navigabil…

 • de ce pana la tudor vladimirescu domnule primar? de ce nu pana in tatarasi? acolo la CLF? TATARASI-UL NU ESTE ZONA A IASULUI? NU FACE PARTE DIN ORASUL IASI? DE CE SA ARATE FRUMOS DOAR COPOUL? DAL IN MMMAASA DE CENTRU ,,,FACEM ASA DOAR PORTIUNILE CARE NE OFERA BENEFICII,,MERGETI PE ACEEASI IDEE CA LA BUCURESTI,,,,,,DE ASTA NU MERGE NIMIC IN TARA ASTA

 • Bine ca avem autobuze din 90 care trebuiau casate, luate cu 3 lei si trecute cu zeci sute de mii bucata….euro..care explodeaza..iau foc…raman in pana…da un Bahlui navigabil e ceva domnle…tota zona industriala paragina…si vandute pe bucatele..falimentat ce mai este ..mii de semafoare ….si alte prostii si aberatii! pai face ce la invatat Nichita si pe prostanacul asta! niste gunoaie toti! nu te duce capul lasa pe altii ma! creati locuri de munca ..investiti lasati metrourile pe sub iasi! nici un pasaj nu ati fost in stare sa l faceti cum trebuie! dar la taiat panglici si la votat..si la f…intre voi in primarie e bine! rahatilor!
  !

  • Autobuzele „scumpe” de 85.000 de euro/buc. au fost cumparate de gigi si HOTII PSD, la Promotia Ofertei cu Numai 225.000 euro/buc.!

 • E foarte frumos, dar Bahluiul din Alexandru? Cartierul are 60.000 de locuitori. Nu merita si ei o zona de agrement pe Bahlui sau un trotuar pe malul stang de la podul Mircea pana la podul de Piatra? Zilnic imi rup picioarele pe acolo. Poate si un ateneu la Cinema Dacia!

 • Intai ar trebui sa coseasca iarba. Nu doar de pe maluri ci si din oras ca spatiile verzi arata ca pe deal( vezi intratea in oras vis a vis de oms/kauflnd sau parcul de langa gara nicolina) . E jenant sa vii cu simulari sf cand tu nu poti cosi iarba

 • De ce acest proiect este doar un vis?

  Bahluiul nu are debit constant pentru a fi circulabil. Si nici nu ai de unde sa-i asiguri un debit pentru ca barcile sa circule pe el.

 • Iarasi basmul cu Bahluiul navigabil?! Si Nechita a prostit iesenii cu filmuletul asta….s-a redeschis arhiva?!
  Lucrarile prospat facute de pe malul Bahluiului (maluri, trotuare si celebra pista de biciclisti) reamenajate se surpa…
  Trecerea de pietoni din P.Rosu, spre malul Stg. Bahlui blocheaza traficul….de ce nu a fost semaforizata?!

 • Cristina are dreptate,Bahluiul nu are debit pentru a ridica nivelul apei astfel incat sa poata fi ,,populat,, cu ambarcatiuni fie ele si simple barci,plus ca apa se va inverzi si sa vezi atunci parfum de Bahlui marca Chirica sau Nechita, tot una e . Stirea nu ma mira vine din partea cui trebuie . Hai lasati-o ca deja pute .

 • Sictir cu reportajul vostru de cacao.
  Se duce chirica cu harletul si lopata si-l face navigabil?
  Campanie electorala de c a c a t
  Pofta mareeeeee

 • Mai bine ar da afara din primarie toti directorii îmburgheziti , îngâmfati si in***ca lume. Sa importa niste social-democrati adevarati din Germania. Cum sa votez pesede cand vad ca smecherii care pazeau gagica lui Nichita si banii din spagile pentru partid conduc acum campania electorala? Bunica o sa-i voteze! NICIUN VOT PENTRU SLUGILE INBUIBATE ALE LUI NICHITA…

 • Bine ca are grija sa faca saracul Bahlui navigabil ……….mai bine s-ar ocupa de curatenia orasului , suntem pe primul loc la poluare ………..basca ca industrie nu avem (asa macar aveam o scuza….pardon , avea)………..un oras de praf ca si primarii care au fost si vor veni…..

 • Bine ca se reia chestia cu Bahluiul!
  Vor veni cu pluta o multime de oameni politici la Sf. Parascheva, pe 24 Ianuarie, etc. sa ne spuna ce si cum sa facem. Si mai ales cum sa votam.
  Daca ne vorbeste despre navigarea pe Bahlui si marele politician/ sahist/orator Iacoban Sorin Avram tacamul este complet si oamenii tre’ sa-i voteze neconditionat.

Adauga un comentariu