Local

Primarul Mihai Chirica este noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL Iaşi

Publicat: 11 aug. 2020
Primarul Mihai Chirica este noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL Iaşi
Primarul Mihai Chirica este noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL Iaşi

În conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Iaşi, s-a făcut un anunţ referitor la actualul edil al oraşului. Conform deciziei de la nivel judeţean, Primarul Mihai Chirica este noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL.

Primarul Mihai Chirica este noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL

Anunţul a fost făcut în contextul susţinerii unei conferinţe de presă de către ministrul Mediului, Costel Alexe şi primarul Mihai Chirica.

Actualul primar şi candidat la Primăria Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, este noul preşedinte la organizaţiei municipale PNL Iaşi. Decizia luată de Biroul Judeţean Permanent PNL este una firească şi vine în contextul în care primarul Mihai Chirica porneşte cu şanse uriaşe pentru încă un nou mandat în fruntea primăriei celui mai mare oraş, după Bucureşti, din România.

”Facem echipa pentru Iaşi, dăm Cezarului ce e al Cezarului. Am învăţat din istoria recentă a judeţului nostru că avem nevoie de o echipă unită”, a spus Costel Alexe, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Iaşi.

Mihai Chirica a făcut o primă declaraţie referitoare la noua lui poziţie politică în cadrul PNL

„Din calitate de președinte al organizaţiei municipale voi încerca să coagulez toate forţele din partid. În echipa vom duce la capăt proiectele propuse. Iaşul trebuie să devină un pol de dezvoltare pentru întreaga Regiune. Trebuie să fie un vehicul atractiv pentru investiţii. Anul 2024 va spune cu adevărat cât de eficienţi am fost. Lucram la programul nostru politic pe care îl vom prezenta în curând ieşenilor. Cei mai importanţi sunt oamenii din echipa noastră”, a menţionat primarul Mihai Chirica, preşedintele organizaţiei municipale PNL Iaşi.

Comentarii
  • Alexe numai prostii scoate pe gura. Pai asta nu are nici o sansa sa castige, cine il alege???
    Care istorie ma Alexe, aia cu PSD se muta la PNL, aia in care consilierii PSD se muta la PNL .
    Fugi ma si invata politica. Esti varza

Adauga un comentariu