Local

Primarul Municipiului Iași, Mihai Chirica și președintele CJ Iași, Costel Alexe se află într-o ședință cu Cabinetul Orban

Publicat: 23 nov. 2020
Mihai Chirica şi ministrul Costel Alexe
Mihai Chirica şi ministrul Costel Alexe
În cursul zilei de astăzi, 23 noiembrie, primarul Mihai Chirica și președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, Costel Alexe, se află la București pentru o serie de întâlniri cu miniștri din Cabinetul Orban în vederea rezolvării unor probleme de interes local și regional.
În cursul dimineții primarul și președintele CJ s-au întâlnit la Ministerul Finanțelor Publice cu ministrul Florin Cîțu, împreună cu care au convenit ca următoare rectificare a bugetului de stat să includă fonduri pentru acoperirea unor cheltuieli suplimentare generate de pandemia de COVID-19, în special în domeniul sanitar (indemnizații pentru persoane cu dizabilități, salarii pentru însoțitori etc.).
În acest moment primarul Mihai Chirica și președintele Costel Alexe se află la sediul Ministerului Fondurilor Europene, unde discută cu ministrul Marcel Boloș despre posibilele surse de finanțare pentru Autostrada A8 Ungheni – Iași – Târgu Mureș și pentru alte proiecte majore care ar putea fi incluse și finanțate prin Planul de Redresare și Reziliență al Uniunii Europene.
Vom reveni cu detalii!
Comentarii
  • O sa faca o p..a mafiotii astia doi, s-au dus doar sa aranjeze urmatoarele jafuri. Au plecat hotii PSD si au venit talharii PNL. Chirica face parte din ambele tabere.

  • Probabil ca era mai bine sa nu ia masuri,pentru ca vad ca au facut mai rau.Iohanis si guvernul sau asteapta alegerile,vaccinul,apoi banii promisi de UE.Ei nu au nici un merit.Asteapta stand la guvernare pe banii nostri.

Adauga un comentariu