Eveniment-Social

Primarul Nichita: Autostrada Iasi – Targu Mures intra la finantare

Publicat: 09 mai 2014

Telenovela autostrazii Iasi Targu Mures si-a consumat un nou episod. Dupa ce opozitia s-a aratat nemultumita de faptul ca proiectul demararii studiului de fezabilitate pentru tronsonul autorutei Est-Vest a fost uitat de Ministerul Transporturilor, liderii PSD Iasi au venit cu o noua varianta. Primarul Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi, a sustinut ca Ministerul Transporturilor a demarat procedurile pentru ca autostrada sa beneficieze de finantare pentru studiul de fezabilitate. „Ministrul Dan Sova mi-a spus ca a trimis de ieri (joi – n.r.) documentatia la ANRMAP pentru refacerea studiului de fezabilitate a autostrazii Ungheni – Iasi – Targu Mures. Studiul realizat de guvernul de dreapta format din PNL si PDL” a dus autostrada la o valoare de noua miliarde de euro. Ei nu au facut decat sa ingradeasca realizarea autostrazii. Cu buna stiinta, pe criterii politice s-au gandit cum sa ingroape aceasta autostrada”, a spus primarul Gheorghe Nichita. Edilul a mai sustinut si faptul ca proiectul va beneficia de finantare europeana pe sesiunea financiara 2014-2020. „Din fericire am reluat procedurile si speram ca in patru luni acest studiu de fezabilitate sa fie unul fezabil atat tehnic, cat si financiar. Se refera la toate cele trei tronsoane. Pentru portiunea Ungheni – Iasi – Targu Neamt se va lucra pe fonduri europene. Noi ramanem fideli proiectelor USL, a manifestului pentru Iasi”, a mai spus Gheorghe Nichita.

Citeste si: OFICIAL. Iata cand incep lucrarile la Autostrada Iasi – Targu Muresloading...

Comentarii
 • ceva comun cu autostrada Tg. Mures-Iasi?Asta este grija ta? Orasul Iasi trebuie sa fie grija ta.Acest oras pe care acum arata ca dupa razboi, transee,santuri, o fosta zona industriala rasa total,vinduta clientelei politice sau pe spagi mari, lipsa investitiilor straine din motive stiute de voi, dar si de noi,somaj, saracie,disperare.Acest oras este ramas in urma cu 30de ani fata de orasele mari din ROMANIA. „Meritul” este a primarilor post-decembristi, cel mai mare al tau cu doua mandate.Asta trebuia sa fie grija ta nekita.Dar vei fi scutit de ea la urmatorele alegeri.

 • MOLDOVENI NU MAI VOTATI PSD-UL PANA CE NU VEDETI EFECTIV AUTOSTRADA REALIZATA.
  SUNTEM CEA MAI SARACA ZONA DIN ROMANIA, IAR PSDE-UL FACE AUTOSTRAZI LA ALEXANDRIA UNDE ESTE DRAGNEA, LA GORJ UNDE A AJUNS PONTA DEPUTAT, AUTOSTRAZI DE CARE NU A AUZIT NIMENI SI CARE AU APARUT PESTE NOAPTE.
  AUTOSTRADA TG. MURES – IASI ESTE PROIECTATA DE VREO 12 ANI SI AR DEZVOLTA ZONA CU CEA MAI NUMEROASA POPULATIE DIN ROMANIA DAR NU SE FACE CA NOI MOLDOVENII SUNTEM CREDULI SI NE LASAM PACALITI LA ALEGERI.
  IN CONCLUZIE SA NE CONSTRUIASCA AUTOSTRADA SI DUPA AIA SA VOTATI PSD-UL

 • Culmea nesimtirii, Nichita si psd-ul ne aburesc la fiecare alageri cu autostrada, nu mai votati asemenea specimene . Sa dispara acest partid de minciunosi .

 • Cred ca nici babele la tara si ultimii alcoolici de la sate nu mai cred prostiile astea.
  PSD va plati pentru ca USL a iubit Iasul ( in cur) !!!

Adauga un comentariu