Eveniment-Social

Primarul Nichita, despre printesa sa: „La oral a fost o stupizenie”

Publicat: 25 mai 2011

Ieri, primarul Gheorghe Nichita si-a dat seama de un mare adevar. Si acela ca secretarul interimar al municipiului, Denisa Ionascu, a prestat un oral stupid la concursul pentru promovarea in functie, la Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP). Denisa Ionascu nu a reusit sa treaca de examen dupa ce la oral, probabil intimidata de barbatii din comisia ANFP, a clacat. Chiar daca sunt destule surse in mediul informatic pentru aprofundarea unei astfel de actiuni. Concursul va fi reluat, dar nu se stie daca Denisa Ionascu este pregatita pentru a trece de cosmarul oral, in caz ca se va inscrie. Totusi, la scris s-a descurcat. A luat nota de trecere.
Primarul Nichita a scuzat esecul secretarei dand vina pe membrii comisiei trimisi de la Prefectura Judetului Iasi. „Eu cand am scos la concurs nu am sustinut pe nimeni. Ceea ce pot sa va spun e altceva: concursul a fost blocat politic de reprezentantii ANFP. Am trimis doi oameni in comisie in care am incredere: Victorel Lupu si Mihai Chirica. Si amandoi au spus ca teza a fost foarte bine facuta. Iar la oral a fost stupizenie. Domnul Tudoranu, de la Prefectura, a pus intrebarea cum poate secretarul Consiliului Local sa scoata din criza primaria? E o intrebare competenta si pertinenta…”, a spus primarul Gheorghe Nichita.
La sfarsitul lunii martie, Denisa Ionascu, la proba scrisa a concursului, a primit nota de trecere. Cand a venit vorba de oral, nu s-a descurcat decent. Chiar daca in comisie au fost prezenti si trimisii primarului Gheorghe Nichita. Directorii din primarie Victorel Lupu si Mihai Chirica au acordat notele 8,1 si 8,2, insa membrii ANFP au dat trei note de 6,5. Pentru ca diferenta dintre cele acordate de membrii comisiei a fost prea mare, concursul a fost anulat. Ramane de vazut de ce astru va fi guvernat actualul secretar interimar al municipiului la reluarea concursului.loading...

Comentarii
  • de un lucru sunt sigur: chiar daca nu o stiu pe tanara frumusica din imagine, numai faptul ca tine prima pagina a fituicii voastre denota ca e un om vertical care probabil a refuzat sa se balacareasca in laturile voastre…caci recunosti un om de valore arunci cand toti imbecilii se aduna impotriva lui!!!!!!
    …in spatele avatarurilor banale si de prost gust se afla adevarul ca Ziarul vostru e un mare spital de boli mintale .

  • Ma intreb ce ar fi raspuns Tudoran la intrebarea pusa de el insusi. O intrebare capcana si nepotrivita pentru un secretar de primarie care, totusi, nu are deplina putere de decizie. Sunt altii inaintea lui : consiliul local, primarul, viceprimarii, nu mai zic de guvernul asta criminal…

Adauga un comentariu