Actualitate

Primarul Nichita tine cu dintii de putere. S-a intalnit cu liderii coalitiei din judet

Publicat: 07 aug. 2015
1

Dupa ce a revenit la sefia PSD Iasi, primarul suspendat al municipiului, incearca sa recapete puterea in intreg judetul. La cateva zile dupa ce a organizat un simulacru de sedinta a Biroului Permanent Judetean al PSD, unde a anuntat ca revine la varful filialei, Gheorghe Nichita i-a convins si pe liderii UNPR si ALDE din judet sa-i fie alaturi in continuare. Astfel, ieri, Nichita a organizat o intalnire la care au participat liderii UNPR Iasi. Cei de la ALDE nu au mai ajuns la sedinta, nefiind in localitate.

Citeste si: Fratia coruptilor a pus ieri stapanire pe Iasi. „Greii” PSD s-au facut pres in fata lui Nichita

„Am dorit sa analizam modul în care functioneaza alianta la nivel local, dupa recentul congres de fuziune dintre UNPR si PPDD. Alaturi de partenerii nostri, am discutat atât despre relatiile la nivelul Consiliului Judetean, cât si despre functionarea aliantei în consiliile locale din judet, a mentionat Gheorghe Nichita, presedintele PSD Iasi. Intalnirea de ieri a avut loc la cateva zile dupa ce Nichita a revenit pe cai mari la varful filialei judetene a PSD Iasi. Anchetat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), Gheorghe Nichita si-a facut din nou intrarea in cadrul organizatiei judetene a social-democratilor. Totul s-a derulat cu sprijinul oamenilor sai de incredere, la fel de penali, care i-au acordat votul cu ambele maini. Nichita a fost suspendat de instanta de judecata din functia de primar, acesta preferand la acea vreme sa faca un pas in spate si din politica. Numai ca si-a lasat oamenii de incredere la varful partidului pentru a nu pierde controlul filialei. Conform statutului, nu era nevoie de votul BPJ ca Nichita sa se intoarca la sefia organizatiei, acesta avand posibilitatea sa revina oricand asupra deciziei de autosuspendare. Cu toate acestea, in urma unei sedinte la care au fost prezenti in majoritate sustinatorii sai, Nichita a iesit public afirmand ca are sprijinul filialei pentru a continua la varful PSD Iasi.

Comentarii
  • gigi tineo dreapta n sus ardeo cu tupeu si punei capastru domnului mihai chirica mihita esti un erou ,un exemplu de purmat 3 copii din 7 casatorii

    • Corect! Gigi este exemplul nostru de urmat!As propune ca toti pupincuristii care dau mesaje sa-si treaca numele real si poate functia detinuta in primarie.

  • sint vinovati de situatie tot cei care l-au votat , asumativi-l si daca vreti sa scapati de el nu-l mai votati in 2016 .NE-AM FACUT DE RIS IN TOATA LUMEA CU *POLITICIENI * CA EI .

  • idioti-sustinut de lazar un idiot implicat in toate golaniile prin tg frumo. catalin lupu,primar de ciurea un analfabet fost muncitor la c u g -oameni de baza ai psd. dna!!! dosarul lui lupu e gata? casa feteitei cu ce fonduri o facu????

Adauga un comentariu