Eveniment-Social

Primarul se crede stapan pe Copou

Publicat: 03 iun. 2012
1

@ Agentii de la politia locala ii alunga din Copou pe cei care fac campanie contracandidatilor actualului primar

Ziua Familiei a devenit un festival al lui Gheorghe Nichita. Festivitatea de premiere a cuplurilor care si-au sarbatorit anul acesta nunta de aur a fost acaparata de aghiotantii lui Gheorghe Nichita. Politistii locali s-au comportat ieri ca niste bodyguarzi ai primarului, alungandu-i pe tinerii care-i faceau campanie electorala contracandidatului lui Nichita, doctorul Tudor Ciuhodaru. Tinerii cu pancarte au fost opriti in fata intrarii in Parcul Expozitiei de Alexandru Hordila, seful Politiei Locale. Acesta a refuzat sa le permita trecerea prin parc sau stationarea pe domeniul public, considerand ca pietonii incala legile in vigoare. Seful agentilor de politie, subordonati municipalitatii, i-a avertizat pe purtatorii de bannere cu doctorul Tudor Ciuhodaru ca risca sa fie luati pe sus daca nu parasesc zona,  motivand ca este interzisa derularea simultana a doua evenimente in acelasi spatiu public. Manifestarile pentru Ziua Familiei au fost autorizate pentru a se desfasura in parc. „Este o noua dovada a lasitatii domnului Nichita ce nu mai poate iesi din casa decat in mediu controlat, pazit de politia personala.Pentru a evita mania legata de strazi, praf, caini vagabonzi, facturi la intretinere sau parcuri, domnul Nichita  prefera zi de zi sa evacueze iesenii din putinele parcuri si parcari. Maine poate va vrea sa ne deporteze pentru ca avem dorinta de a trai un trai normal, intr-un oras sanatos”, a precizat deputatul Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
 • Contracandidatul Libelula trebuia luat pe sus si dus undeva prin Bucium pe dreapta cum iesi din oras, la loc cu liniste si calm…ca are nevoie saracul, ne -a amuzat destul….

 • Ar putea si actualul si viitor ex primar sa se odihneasca un timp de macar cativa ani in vila din Bucium pe care nu trecut-o in declaratia de avere….saracul!

 • DRAI IESENI NU MAI VOTATI MAFIA LUI NICHITA.
  *)—-NE-A RIDICAT MASINILE SI M PLATIT CATE PTRUSUTETREIZECI LEI FAR A NE FACE PARCARI
  2)—- NU A RIDICAT ZAPADA IN IARNA SI NE-AM STRICAT MASINILE( ESTE CORECT)
  3)—- A DAT LOCURI DE TAXIURI MAFIOTILOR( ESTE CORECT?)
  *)—– A DAT OAMENI IN SOMAJ (ESTE CORECT?)
  5)—– A FACUT UN ORAS PLIN DE GROPI( ESTE CORECT?)
  6) A PUS DIRECTORI DOAR OAMENI AI MAFIEI CARE DETIN OPTZECI DINTRE FIRMELE DIN IASI PE ALTE NUME( ESTE CORECT)
  *) IN DOUAMIIOPT A PACALIT PATRUMIIDE FAMILII TINERE CA O SA LE FACA CASE PE MOARA DE VANT SI OAMENII AU CHELTUIT CATE TREISUTELEI PENTRU DOSARE SI PRIMARUL NU A FACUT NIMIC(ESTE CORECT?)
  *) ARE MAFIOTI LA C.E.T SI A DAT OAMENII AFARA SI A CRESCUT PRETUL LA INTRETINERE ( ESTE CORECT?)
  9) ACUM ASFALTEAZA RAPID SI IN URMA SE SURPA , AICI FIIND BANII IESENILOR ( ESTE CORECT?)
  **) IN TATARASI PACALESTE LUMEA CA LE FACE DAR! IN OPTANI NU A TRECUT PRIN TATARASI( ESTE CORECT?)
  **) A DAT AUTORIZATII IN CENTRU IASULUI UNDE GOLANII STRESEAZA OAMENII IN FIECARE SEARA ( ESTE CORECT?
  *2) LIDERUL GAERIEI DE FOTBAL A PRIMIT UN APARTAMENT SOCIAL DE LA MUNICIPALITATE PENTRU AI MANIPULA PE MINORI. ATENTIE PARINTI!!!!!!!!!!( ESTE CORECT?)
  *3) LOCURILE PENTRU TONETELE DE HAINE SI FLORI S-AU DAT PE BANI ( ESTE CORECT?)
  **) IN CARTIERILE: TATARASI, CAPAT PACURARI , CAPAT DACIA,FRUMOASA, GALATA, BUCIUM ZONA SCOLARA , TUTORA, CHIMIEI , MIRCEA CEL BARTRAN, SARARIEI, SI AN ALTE LOCURI NU S-A FACUT NIMIC IN OPTANI( ESTE CORECT?)
  *5) ACUM VA OBLIGA PE DUMNEAVOASTRA DRAGI SOFERI SA MERGETI SA PARCATI LA PALAS MASINILE SA DUCETI BANI MAFIEI DIN PALAS( ESTE CORECT?)
  *6) TREZITIVA IESENI—–TREZITIVA IESENI———TREZITIVA IESENI….
  NU MAI VOTATI MAFIA DIN PRIMARIE.

 • Domnilor de la BZI, nici mie nu-mi place Nichita. Dar promovandu-l pe chelbosului asta de doctor nu faceti niciun bine nimanui. Cu asemenea contracandidati, o sa fie Nichita primar si peste o suta de ani.

 • Acum patru ani, Ciuhodaru il lauda pe Nichita si il injura pe Oprea. De ce nu candideaza Ciuhodaru la el acasa, la Bacau? Poate macar acolo stie strazile localitatii, ca la Iasi stie doar sa stea in fata webcam-ului si sa faca de claratii de presa.

 • Ciuhodaru e un traseist ordinar, un om care nu ar fi trebuit sa existe in politica ieseana. Cine a mai castigat trofeul Traseistul anului? Doctorul Ciuhodaru. Sa-si puna diploma pe perete, cu atata ramane din politica.

 • Oricine a avut contact fie si o singura data cu acest individ numit Ciuhodaru, stie ca nu te poti baza pe ceea ce spune sau pe ceea ce promite. Aduceti-va aminte cum a dat-o la pace cu Basescu timp de doua zile cand a vrut sa devina el ministru. E Imparatul Imbecililor.

 • Vreti sa stiti de CIHODARU lucrez cu el si ne scoate peri albi cand tipa si urla ne face in toate feluriile de fata cu pacientii e un dement,fereasca dumnezeu primar.

 • Cat de tare a putut sa fie @asistent )))))))) Nici tu nu poti sa crezi minciuna ta ))))) Vedeti kat de perversi sunt psd-istii )))Maine ne spui k ai stat la masa si cu Oajdea)))))) Taci draq de prost!!! Votam Oajdea!!!! Se stieeee!!!

 • DOMNU CIUHODARU NU A STIUT SA PUNA UN DIAGNOSTIC DE AMPETICITA SI ESTE MARE MEDIC SERIOS NU ARE VALOARE OMU ASTA DE ASTA A FOST INDEPARTAT DE PRIN PARTIDE UN PALAVRAGIU CARE SE VREA SA ARATE BINE LA TELEVIZOR DACA ERA MEDIC DE VALOARE NU II TREBUIA POLITICA SERIOS NU AM INCREDERE IN OMUL ACESTA

 • bravo „iesean corect”, ai uitat sa mentionezi ca tot el a dus echipa poli iasi in b, ca acolo se spala banii iesenilor, ca investorii privati stiu ei de ce nu investesc la poli iasi 😉

Adauga un comentariu