National

Primarul Simirad il copie pe Basescu

Publicat: 06 iul. 2001
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:24630;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

•Vanzatorii ambulanti din jurul pietei Nicolina vor fi alungati

Dupa modelul care a fost aplicat de Basescu, piata Nicolina va fi despresurata de comerciantii ambulanti care vand fara forme legale in zona adiacenta. Masura care va fi ordonata de primarul Constantin Simirad a fost luata in urma unor sesizari primite de la ieseni. „Trebuie rezolvata in regim de urgenta inlaturarea tuturor celor care vand in jurul pietei Nicolina. O multime de oameni comercializeaza tot felul de produse sau chiar dorm in apropierea pietei. Voi apela la fortele de ordine pentru a-i dispersa pe vanzatorii ambulanti din zona”, a declarat primarul Constantin Simirad.
Primul edil al orasului a mai spus ca va da ordin sa fie daramate si chioscurile care sunt ingramadite in jurul pietei in cauza. „Trebuie daramate chioscurile si inlocuite cu constructii definitive. Vom mai aloca bani pentru construirea unui grup sanitar si pentru salubrizarea zonei”, a subliniat Constantin Simirad.
Primarul nu a dat un termen limita pentru realizarea actiunii, insa nu este exclus ca aceasta sa fie aplicata chiar la sfarsitul saptamanii. (O.M.)
Adauga un comentariu