Celebritati

Primele declaratii ale Dianei Dumitrescu, dupa ce s-a spus ca s-a certat la cutite cu Cezar Ouatu la Eurovision 2018

Publicat: 30 ian. 2018
6

Primele declaratii ale Dianei Dumitrescu, dupa ce s-a spus ca s-a certat la cutite cu Cezar Ouatu la Eurovision 2018

Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu au debutat in weekendul trecut la TVR, in calitate de prezentatori ai emisiunii concurs Eurovision 2018, iar primele zvonuri nu au intarziat sa apara. Cancan.ro, a vorbit cu actrita care a spus totul despre relatia pe care o are cu colegul de prezentare si ce se intampla intre ei in culise . 

Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu sunt cel mai nou cuplu de prezentatori din showbizul autohton. Dupa primele doua semifinale, in presa au aparut deja speculatii cum ca intre cei doi prezentatori ar fi avut loc tensiuni, ajungandu-se chiar la injurii . 

Paparazzii au vorbit cu Diana Dumitrescu si a aflat tot ce se intampla intre ea si Cezar Ouatu in spatele camerelor de filmat si de ce au decis organizatorii ca ei sa nu urce impreuna pe scena. Actrita a negat orice urma de tensiune intre ea si Ouatu, marturisind ca are o relatie foarte buna cu acesta . 

”Fiecare semifinala din cele cinci organizate de Tvr pentru selectia finalistilor Eurovision Romania 2018, are un producator si regizor diferit. In fiecare locatie conceptul difera in functie de viziunea lor, de locatie, de invitatii care canta (recitaluri). La Timisoara am fost “jurati” pentru invitatii nostri, pentru ca asta a fost viziunea regizorului. Eu si Cezar nu avem divergente, ba chiar radem mult si avem glume in backstage”, a declarat Diana Dumitrescu pentru Cancan.ro . 

sursa

Adauga un comentariu