Magazin

PRIMELE IMAGINI cu EBA si Syda dupa divort. Unde i-au gasit paparazzii pe cei doi

Publicat: 04 sept. 2016
1

Elena Basescu, fiica fostului presedinte, a ales sa se relaxeze la un salon de infrumusetare, dupa ce a iesit din casnicia de aproape patru ani cu Bogdan „Syda” Ionescu.

Vestea divortului Elenei Basescu de Bogdan SydaIonescu a starnit un adevarat val de comentarii, mai ales ca cei doi au negat constant ca ar avea probleme in casnicie.  Momentan nu este complet sigura niciuna dintre variantele vehiculate, mai ales ca unele voci sustin ca de vina ar fi comportamentul mult prea sever al Elenei, preluat de la tatal ei, Traian Basescu, in vreme ce alti apropiati ai celor doi pretind ca nici Bogdan nu a fost usa de biserica. Insa, cel mai probabil, pentru a-si proteja copiii, Elena si Syda au ales sa faca totul in mare secret. De altfel, tatal Elenei nici nu a ezitat sa-si apere fiica precum un leu atunci cand a intrat in direct la Romania TV si l-a amenintat pe Bogdan Barbuceanu, avocatul invitat in platou, ca il va da in judecata pentru ca a afirmat ca invitatii de la nunta Elenei Basescu sunt penali. „Il voi da in judecata. Vom avea proces”, a zis Traian Basescu.

Cum au fost surprinsi EBA si Syda

„In timp ce Elena Basescu a preferat, ca multe alte femei care trec printr-o despartire, sa isi mute atentia asupra ingrijirii proprii, mergand la un salon de infrumusetare, Bogdan Ionescu parca nu a avut deloc pace. A tot facut ture cu masina prin oras, cu mici opriri la casa mamei lui, pe care o adora, dar si pentru a sta la taclale cu un barbat ce parea sa ii fie suficient de apropiat incat sa reuseasca sa-i aduca zambetul pe buze fostului ginere al lui Traian Basescu”.

Mesajul postat de EBA

„Familia Ionescu – Basescu, de comun acord si de maniera amiabila, a decis sa puna punct casniciei incepute in 2012. Separarea se produce prin procedura notariala. In acest moment, locuim deja separat.
Speram ca reprezentantii mass media vor da dovada de intelegere si vor respecta intimitatea si dreptul la viata personala ale fiecaruia dintre noi.
Acesta este singurul comentariu pe care il vom face pe acest subiect”, a scris Elena Basescu pe Facebook.
Comentarii
Adauga un comentariu