National

Primele imagini de la jaful de 100.000 de euro – VIDEO

Publicat: 20 mart. 2012
Politistii bucuresteni au deja primele indicii despre cei care au jefuit ieri casa de schimb valutar din centrul Capitalei, informeaza Romania TV. Ofiterii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale casei de schimb valutar si au putut stabili exact modul in care au actionat cei doi falsi ofiteri ai Garzii Finaciare si ai politiei.
Un barbat si o femeie au furat, ieri, 100.000 de euro de la o casa de schimb valutar din zona Pietei Unirii din Capitala, dupa ce s-au dat drept politist si comisar al Garzii Financiare si au cerut sa verifice banii sustinand ca au gasit nereguli.
Cei doi au intrat in casa de schimb valutar spunand ca vor sa faca un control privind unele nereguli si i-au cerut casierei sa le dea 100.000 de euro pentru a-i verifica, scrie rtv.net.
Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca cele doua persoane, o femeie si un barbat, au intocmit un proces-verbal in care au mentionat ca sumele au fost confiscate in urma unor nereguli pe care le-ar fi gasit dupa verificarea documentelor firmei. Cei doi au indrumat reprezentantii casei de schimb valutar catre sediul institutiei cu abilitati de control la care sustineau ca lucreaza pentru recuperarea banilor.


loading...

Adauga un comentariu