International

Primele imagini din TIMPUL atacului terorist din Algeria – VIDEO

Publicat: 24 ian. 2013
1

Noi inregistrari video cu imagini din timpul atacului islamist din Algeria asupra complexului de exploatare a gazelor din desert, In Amenas, arata ca teroristii au avut sprijinul a cel putin 11 angajati ai complexului.

Imaginile infatiseaza locul atacului teroristilor islamisti asupra complexului, unde acestia au luat sute de ostatici de diferite nationalitati, inclusiv cinci ostatici de nationalitate romana, miercurea trecuta. Din aceste inregistrari a reiesit ca teroristii ar fi primit ajutor de la 11 dintre angajatii complexului.

Imaginile au fost inregistrate cu putin timp inainte de patrunderea grupului jihadist in complex si luarea de ostatici, potrivit rtv.net. Unul dintre jurnalistii locali a informat postul de televiziune Al Jazeera ca 11 dintre lucratori din complex i-au ajutat pe jihadisti in luarea de ostatici.

In urma atacului final al fortelor guvernamentale algeriene asupra teroristilor, 37 de ostatici straini si-au pierdut viata. Intre ei, doi romani au murit, dar nu impuscati, ci din cauza traumatismelor si hemoragiei pe care le-au suferit in urma exploziilor.

Adauga un comentariu