Eveniment-Social

Primele nume de artisti care vor urca pe scena de Zilele Municipiului Pascani

Publicat: 07 mai 2014

Comisia care se ocupa de organizarea festivitatilor prilejuite de Zilele Municipiului Pascani, derulate in intervalul 4 – 6 iulie, s-a intrunit in cursul zilei de ieri pentru a stabili ultimele detalii referitoare la organizarea manifestarilor. Membrii comisiei au finalizat partial si lista cu artistii ce urmeaza sa urce pe scena in cele trei zile de petrecere din municipiu.

Mai precis, in cursul zilei de vineri pe scena amenajata la Stadionul Municipal vor urca talentele locale, dar si artisti cunoscuti, fiind vorba despre Cristinel Iordachioaia, Nechita, Gabriela Apostol, grupul Jitaru si Pepe.

Sambata, pe scena vor urca Puya, Matilda Pascal Cojocarita si Anda Adam, comisia urmand sa decida daca in aceasta zi vor mai concerta si alti artisti. In ceea ce priveste ultima zi de festivitati, pascanenii ii vor putea vedea in concert pe Alesia si Ansamblul Mugurel, Holograf, dar si alti artisti, numele acestora urmand sa fie anuntate saptamana viitoare.

Presedintele de sedinta, viceprimarul municipiului Pascani, a precizat ca nu doreste sa depaseasca suma alocata de la bugetul local pentru acest eveniment, fiind vorba de trei miliarde de lei. Acesta va mai purta o serie de discutii cu Axial Music, cei care ii vor aduce pe artisti la Pascani, pentru a se incadra in buget.loading...

Adauga un comentariu