National

PRIMELE SARCINI TRASATE DE DRAGNEA LUI PONTA. CE URMEAZA

Publicat: 23 iul. 2015

PRIMELE SARCINI TRASATE DE DRAGNEA LUI PONTA. CE URMEAZA PENTRU ROMANIA – „Jocuri de Putere„, ora 21.00, Mamaia Nord

Ora 23.00 -Invitat surpriza – despre estetica politicienilor, frustrarile lor si asemanarile cu fauna showbiz – CEI MAI ELEGANTI DEMNITARI

In aceasta seara, de la ora 21.00, „Jocuri de Putere” analizeaza pe toate fetele ghiuleaua administrata de PSD fostului sau lider. Urmareste un dialog inteligent, cu accente polemice, intre Rares Bogdan si Cozmin Gusa despre primele sarcini trasate de Liviu Dragnea „instabilului” Victor Ponta. Cum a reactionat premierul?

Va genera schimbare si la varful Guvernului decapitarea lui Ponta din fruntea PSD? Cum va juca Gabriel Oprea, castigatorul din umbra al bataliei pentru putere din PSD? Sau este Klaus Iohannis adevaratul castigator?

Cine a avut interesul sa implice SRI in lupta interna din PSD? De ce au lansat apropiatii lui Ponta sageti inspre agentii lui Hellwig si Coldea?

Iar de la ora 23.00, invitatul lui Rares Bogdan este UN INVITAT SURPRIZA, pentru un intermezzo stilistic in peisajul politic tot mai lipsit de culoare. Nu rata un dialog despre gustul romanilor pentru lux si saracia de imaginatie a bogatilor, despre manelizarea discursului politic si asemanarile cu fauna showbizz-ului.

Asta seara la „Jocuri de Putere” in DIRECT de la Mamaia-Navodari.loading...

Adauga un comentariu