Eveniment-Social

Primii artisti stabiliti pentru Zilele Municipiului Pascani: Alb Negru si Elena Gheorghe

Publicat: 13 mai 2015

Ieri, la Primaria Municipiului Pascani a avut loc o noua sedinta a Comisiei de organizare a „Zilelor Municipiului Pascani”. De aceasta data, la sedinta a participat si Florin Lupancu, reprezentantul societatii Axial Muzic. Acesta a prezentat un program al evenimentului pe care comisia l-a modificat partial. Zilele Municipiului Pascani vor avea loc pe data de 3, 4 respectiv 5 iulie la baza sportiva a CSM. Ieri s-a discutat si despre alegerea prezentatorului evenimentului si au fost doua propuneri: Andrei Duban si Daniel Iordachioaie, insa balanta inclina mai mult spre Daniel Iordachioaie, mai ales ca este pascanean. S-a discutat concret despre ce artisti vor urca pe scena in cele trei zile.

Astfel ca in prima zi, ca in fiecare an, vor urca pe scena artisti locali, cum ar fi: interpreta de muzica populara Adriana Apostol, Mihaela Nechita si Cristinel Iordachioaia. Pentru incheierea primei seri au fost propusi: Corina, Vita de Vie sau Amadeus. Sambata, 4 iulie, vor urca pe scena interpretii de muzica populara Dinu Iancu Salajanu si Taraful si Angelica Flutur. Ca propuneri pentru aceasta zi au fost: Akcent & Lidia Buble & Maxim, Zdob si Zdup sau Hara.

In ultima zi, 5 iulie, vor urca pe scena Ansamblul Ciprian Porumbescu si Margareta Clipa, respectiv Mioara Velicu. Potrivit organizatorului Florin Lupancu, a fost contactata formatia Alb si Negru si Elena Gheorghe impreuna cu bandul sau de instrumentisti, iar acestia au confirmat ca pot participa la acest eveniment. Au mai fost propuneri precum: trupa Voltaj care a si fost contactata, dar componentii trupei sunt plecati la Viena si au zis ca o sa vorbeasca mai exact dupa concurs, Cargo si Phoenix.

Urmeaza ca Florin Lupancu sa ia legatura cu artistii propusi de comisie, iar la urmatoarea sedinta sa fie trasat un program final. Bugetul alocat pentru organizarea Zilelor Municipiului Pascani este de 300.000 lei. Ca in fiecare an, la finalul celor trei zile va fi organizat un foc de artificii, insa organizatorii s-au gandit si la varianta depasirii bugetului cu onorariul artistilor si atunci in loc de artificii vor fi lansate lampioane.loading...

Adauga un comentariu