Curiozitati

Primul avocat al criminalului din Caracal a rupt tacerea. De ce a ucis-o Dinca pe Alexandra

Publicat: 09 aug. 2019

Primul avocat al criminalului din Caracal a dat declaratii despre Gheorghe Dinca. Bogdan Alexandru spune ca Dinca a fost intrebat de catre anchetatori de ce a savarsit crimele. Raspunsul a fost cutremurator. „Pot sa presupun ca discutiile purtate cu el sambata si duminica (imediat dupa retinerea lui Gheorghe Dinca – n.n.) l-au determinat sa recunoasca o stare de fapt care rezulta din probe… La acel moment nu erau suficiente probe in cazul primei fete, Luiza. Dansul cred ca a avut si mustrari de cunostinta”, a declarat la Digi24 Bogdan Alexandru.

„Am fost curios ca sa aflu… Am vorbit cu sotia, cu fiica si cu unul din fiii lui. Nu a fost asa cum s-a auzit… A fost un tata bun, care a muncit si care a avut grija de familia lui. Fiica lui a spus ca s-a ocupat de educatia lor si a luptat foarte mult ca toti copiii lui sa faca studii superioare. Cu doi din ei a si reusit”, a spus Bogdan Alexandru.

Bogdan Alexandru spune ca Gheorghe Dinca a fost intrebat de catre anchetatori de ce a savarsit crimele, iar raspunsul acestuia a fost ciudat. „Nu-si poate explica ce s-a intamplat cu el, a avut momente de furie in care pur si simplu nu a mai judecat”, a spus avocatul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit