Actualitate

Primul cutremur din 2016 a avut loc in Vrancea. Iata ce magnitudine a avut

Publicat: 03 ian. 2016
1
Primul cutremur din acest an s-a inregistrat in acesta noapte in Vrancea. Seismul de 2,3 pe Richter s-a produs la o adancime de 98 de km, la 36 de kilometri de Covasna
In 2015, in zona seismica Vrancea au fost inregistrate doua cutremure cu magnitudinea 4,6 in ianuarie si in martie, iar ultimul cutremur a fost de 4.5  pe Richer. Cel mai puternic cutremur al ultimilor ani s-a produs pe 22 noiembrie 2014, in Vrancea, si a avut 5,7, fiind cel mai mare ca magnitudine inregistrat in Romania in ultimii 10 ani.
Comentarii
  • Si cind toti neavenitii scriu tot felul de prostii, cine raspunde ? Va mai amintiti de Hincu,acu cam 15 ani ? Dezastru,total,Romania in moloz,zeci de mii de morti : apocalipsa ! Va fi dar nu se stie niciodata cind iar stiinta nu a descoperit inca mecanismul si locul cutremurelor,intensitatea si adincimea lor . Oameni buni .Stati acasa ca putem muri si fara cutremure,din alte motive, iar acel moment…nu stii unde te prinde ? Logica 1 a specialistilor de ani de zile:cu cit sint mai multe cutremure se descarca energia si un cutremur mare nu se va produce sau va fi…nu prea mare. Logica 2:cu cit sint mai multe cutremure se apropie cel mare . Bravo,televiziuni ! Aveti audienta cind anuntati stiri”cutremuratoare”IMEDIAT ? Aveti audienta cind anuntati stiri „senzationale” IMEDIAT ? Si sta prostul,din care am facut parte si eu,sa ascult si sa vad niste porcarii de 2 bani ,dupa 2 sau 3 ore adica „IMEDIAT” !

Adauga un comentariu