Eveniment-Social

Primul hotel pentru caini din Iasi se va umple in vara aceasta – FOTO

Publicat: 20 iun. 2012

@ Canisa fratilor Andronic din Galata ofera servicii calificate iesenilor care pleaca in concediu si vor sa isi lase cainele sa fie ingrijit de profesionisti @ Tot aici, cainele poate fi si dresat @  La dispozitia doritorilor este pus un numar de 40 de boxe metalice curate, aerisite si luminate, precum si doua spatii de joaca si dresaj pentru caini, amplasate in aer liber @ Aici sunt deja cazati 30 de caini de diferite rase
 
A venit sezonul cald si orice iesean care detine un caine si pleaca in concediu, dar nu stie in grija cui sa-l lase, poate apela cu incredere la serviciile de specialitate ale Canisei Andronic, situata in Iasi, in zona Galata. De asemenea, daca animalul de companie nu va asculta comenzile, este nelinistit sau prea alintat, va roade pantofii sau cablurile, tot aici puteti gasi sprijin si indrumare. Trei dintre cei cinci frati Andronic, Constantin Marius, Valeriu si Gabriel, atestati ca instructori profil dresaj canin, administreaza o afacere cu traditie de aproape 20 de ani, o pensiune canina, unica in orasul nostru. Cei sase angajati sunt iubitori de animale, tineri ce ingrijesc cu daruire acesti devotati prieteni ai omului.

„Unitatea este autorizata sanitar – veterinar si are o capacitate maxima de cazare de 50 de locuri, detinand toate facilitatile impuse de prevederile legale in vigoare. Sunt 40 de boxe metalice curate, aerisite si luminate, precum si doua spatii de joaca si de dresaj pentru caini, amplasate in aer liber. In canisa sunt acceptati doar cainii ce detin carnet de sanatate, avand toate vaccinarile efectuate la zi. Posesorul cainelui va prezenta la inscriere si o doza de ser utilizat impotriva parazitilor – purici si capuse”, a declarat Gabriel Andronic, unul dintre administratorii canisei.

Tariful de 15 lei pe zi este perceput pentru cazare si masa, hrana animalelor fiind compusa din granule concentrate de diverse sortimente si apa. Dresajul cainelui contine un pachet minim de 10 comenzi, costul unei comenzi de dresaj fiind de 40 lei. In tariful zilnic este inclusa si asistenta medicala asigurata de catre personal specializat, in cazul in care medicul veterinar mentionat in documentele insotitoare ale cainelui nu poate fi contactat. In prezent, in canisa sunt cazati 30 de caini de diverse rase, talii si culori: doberman, labrador, pitbull, chow-chow, ciobanesc german, brack german etc. Instructorul care a preluat cainele urmareste intretinerea si ingrijirea acestuia, asigurand la cererea clientului si dresajul. Daca doresc sa realizeze si imperecherea patrupedului in cadrul canisei, proprietarii pot alege partenerul cainelui.

Comentarii
Adauga un comentariu