Stiri medicale

Primul hotel plutitor de 5 stele din lume

Publicat: 05 aug. 2014

Norvegia va da in folosinta in curand primul hotel de 5 stele plutitor din lume care va avea o arhitectonica unica in lume: forma unui fulg de zapada cu pereti de sticla.

Hotelul numit Kristall va cuprinde 86 de apartamente de cinci stele, un centru SPA si o sala de conferinte, grupate in forma de fulg de zapada, si va fi amplasat in mijlocul unui pitoresc fiord norvegian.

Oaspetii vor avea posibilitatea de a se plimba pe holuri cu „forme futuriste in nuante de albastru”, se vor putea bucura de intimitatea unui „camin facut din caramizi transparente”, iar in sala de conferinte vor avea la dispozitie „scaune in stil Jetson”.

Un perete de sticla va oferi vedere la coasta Norvegiei si la muntii acoperiti de zapada. Se poate vedea de asemenea in toata splendoare ei si aurora boreala, consemneaza ziare.com, care citeaza Huffington Post.

Hotelul va fi situat in apropierea orasului turistic Tromso, cunoscut ca un loc ideal pentru a vedea luminile nordului. Kristall este opera arhitectului Koen Olthuis si va fi deschis spre sfarsitul anului 2016, a declarat un reprezentant al hotelului. loading...

Adauga un comentariu