Diverse

Primul lucru pe care il vezi in imagine, iti tradeaza caracterul: care este personalitatea ta

Publicat: 03 iul. 2019

O imagine aparent banala a facut inconjurul lumii in ultima perioada. Ce vezi in ea, tradeaza o parte importanta din personalitatea ta. In cazul in care vezi mai multe lucruri, primul este definitoriu pentru tine. Exista multe astfel de trucuri vizuale pe Facebook, dar putine dintre ele tradeaza elemente din personalitatea ta. In cazul imaginii de mai sus, aceasta contine patru elemente. Daca petreci suficient de mul timp uitandu-te la ea, vei vedea o gorila, un leu, niste pesti si un copac. Toate aceste elemente sunt acolo, dar in functie de cum esti ca om, unul din ele va fi mai evident decat celelalte.

Daca vezi un copac, chiar daca pare cel mai evident din cadru, inseamna ca ai o gandire logica, care pune accent pe creier, mai mult decat pe inima. Acest mod de a vedea lucrurile te ajuta in cariera, dar s-ar putea sa ”te saboteze” in viata sentimentala, pentru ca nu esti cel mai sensibil din lume. In plus, incercand sa gasesti logica in toate, s-ar putea sa te limitezi, pentru te vei opri in viata la ce crezi ca poti realiza cu siguranta, nu la ce iti doresti cu adevarat. Ideal, ar fi sa iei si cateva riscuri, sa speri la mai mult si sa incerci sa-ti extinzi orizonturile. Spontaneitatea nu este un lucru rau.

In cazul in care vezi o gorila, s-ar putea sa ai probleme cu increderea de sine. Te autocritici in situatii total nepotrivite. Pui presiune inutila pe tine, iar daca ceva nu-ti iese, te critici si mai mult. Partea buna este ca iti doresti in permanenta sa inveti si sa avansezi in viata, dar ar trebui sa nu dai cu tine de pamant atat de usor. E bine ca esti deschis ocazional la idei noi, dar e trist ca uneori te fixezi pe anumite opinii preconcepute si nu mai poti renunta la el. Incearca sa-i asculti mai mult pe cei din jur.

Cand vezi leul pentru prima oara, acest detaliu tradeaza faptul ca esti o fire salbatica, greu de potolit. Te bazezi pe impulsul de moment si pe instinct, mai mult decat pe o gandire logica, rationala. Acest stil de viata este distractiv, dar ii poate rani pe alti oameni. Ar fi bine sa fii mai ponderat in interactiunea cu cei din jur, pentru ca afinitatea ta pentru salbaticie nu are doar parti bune. Esti foarte ambitios si iti place sa ajungi de fiecare data pana la capat, dar ar fi bine sa faca asta fara victime. Nu vrei sa urmezi opinia populara, ci iti place sa fii original, ai spirit de lider. Uneori insa, ai avea mai mult de castigat daca ai accepta un pic de ajutor.

Pestele este ascuns in cadru. Daca l-ai vazut primul, sunt sanse mari sa fii o fire introvertita. Iti place sa nu iesi din multime sau sa sari in ochi. Asta nu inseamna ca nu-ti traiesti viata, dar s-ar putea sa ai mai mult de castigat daca esi un pic mai deschis catre aventuri. In rest, iubesti natura, viata si oamenii care iti sunt apropiati. Esti iubitor si-i tratezi pe cei din jur cu respect si empatie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit