Magazin

Prin ce cumpana cumplita a mai trecut Mihai Constantinescu acum o luna. Nimeni nu a stiut

Publicat: 19 mai 2019
1

Informatii nestiute despre trecutul medical al lui Mihai Constantinescu. Nimeni nu a stiut ca artistul a mai trecut printr-o drama in urma cu aproximativ o luna.

Ce spune fosta nevasta a lui Mihai Constantinescu despre actuala partenera de viata a acestuia 

Concret, Mihai Constantinescu a suferit in luna martie un accident vascular cerebral sylvian drept prin embolie septica. A trecut atunci cu bine peste situatia grea, dar se pare ca este din nou incercat. Noaptea trecuta a suferit un al doilea stop cardio-respirator, la Spitalul Floreasca.
Sunt aproximativ zece ani de cand Mihai Constantinescu a inceput sa aiba probleme cardiace. De-a lungul timpului a suferit mai multe interventii. In anul 2017 Mihai Constantinescu a trecut printr-o operatie pe cord deschis. Interventia a durat aproximativ 8 ore.

"A fost o interventie programata chiar din primavara. Mihai este bine. Atat va pot spune, ca este bine. Eu cred ca a fost ceva mai complicat, nu de rutina. Va transmite salutari. Nu stiu cand o sa iasa din spital, cred ca saptamana asta va sta acolo. Nu am vorbit cu doctorul", a spus Simona  Secrier atunci.
A mai avut probleme medicale in trecut:
Mihai Constantinescu are o proteza biologica in pozitie mitrala, o proteza biologica in pozitie aortica (2018), o proteza biologica iterativa pozitie mitrala si anuloplastie tricuspidiana (2017). Nefrectomie dreapta (2018). Bloc atrioventricular grad 1. Accident vascular cerebral sylvian drept prin embolie septica (a III-a 2019).
Luni seara, Mihai Constantinescu a ajuns de urgenta la spital. Cantaretul se confrunta de ani de zile cu probleme de sanatate la inima.

Adauga un comentariu