Mozaic muzical

Prin ce trauma a trecut Irina Loghin in urma cu 45 de ani: «Imi introducea o solutie care este infioratoare»

Publicat: 14 mart. 2019

Irina Loghin a trecut prin clipe grele in urma cu 45 de ani. Celebra artista de muzica populara a povestit in cartea scrisa de ea care au fost sacrificiile pe care a trebuit sa le faca pentru a putea deveni mama.

Irina Loghin a dezvaluit ce a fost nevoita sa faca pentru a putea ramane gravida si a deveni mama, un vis care a devenit realitate in cele din urma.

Irina Loghin a suferit interventii medicale pentru a deveni mama

Artista a povestit in urma cu ceva timp cum a reusit sa devina mama, atunci cand putini medici ii dadeau sanse.

“Pe la treizeci si cinci de ani, cand m-am dus intr-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot sa fac, aflasem ca la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca sa imi faca un consult. Mi-a dat un tratament de sase luni, mi-a facut histerosalpingografia. Iti introduce un lichid, o solutie in uter, care este infioratoare, ustura asa de tare! El a observat ca am avut o raceala in copilarie, foarte puternica si netratata la timp. Aceasta analiza era si un tratament deoarece imi introdusese lichidul acela si am devenit fertila. Imediat, la nicio luna de zile, am ramas insarcinata”, a spus Irina Loghin in cartea “Viata mea este ca un cantec”.
Irina Loghin a avut o copilarie trista

Irina Loghin a povestit la Acces Direct ce copilarie in saracie a trebuit sa indure. Au fost momente cand ea si familia ei au fost nevoiti sa indure multa munca pentru a putea aduce bani in casa.

„Saracia prin care am trecut… Noi nu observam necazurile. Noi asa credeam ca trebuia sa fie. Eram 6 copii. Tata muncea pentru toti. Sora cea mai mare era jandarmul. Mama mergea la camp. Eu eram cea mai mica. Pe noi ne invatau parintii ce sa facem. Nu mi s-a parut nimic greu. Ma lua mama de la 6 ani sa car lemne din padure. Eu am vrut sa ma duc la scoala de la 6 ani, dar mama nu a vrut. Aveam galosi de cauciuc, am luat o haina de-a lui tata si eram cheala. Eram tunsa pe piele. Bantuiau paduchii pe la noi. Invatatoarea cand m-a vazut m-a intrebat daca sunt baiat. M-a pus sa le cant, nu eram nici inscrisa la scoala. Tata si mama cantau. Tata canta mai bine”,a delcarat Irina Loghin.

Ce sfaturi a primit Irina Loghin a primit de la tatal ei

Irina Loghin a primit foarte multe sfaturi de la tatal ei, sfaturi pe care le-a respectat cu atentie.

„Deja eram patru surori, si tata m-a invatat sa dau buna ziua la toata lumea. Sa nu mintim, sa nu ne facem de rusine. Daca ne casatorim, sa pastram barbatul toata viata. Tata ne lua la biserica in fiecare duminca, sa nu stam cu ochii pe altcineva, sa facem rugaciuni”, a declarat ea la Acces direct.loading...

Adauga un comentariu