National

Principalul suspect în cazul tinerei incendiate pe un câmp este chiar șoferul de TIR care a sunat la 112. Iată ce a declarat un martor

Publicat: 06 nov. 2020
Portretul robol al tinerei incendiate pe un câmp din Giurgiu
Portretul robol al tinerei incendiate pe un câmp din Giurgiu

A trecut aproape o săptămâna de la crima din Giurgiu, când trupul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit într-un geamantan. Cadavrul a fost găsit pe un câmp aflat între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. Nici până în acest moment nu a fost găsit vinovatul care ar fi putut produce o asemenea crimă. O dezvăluire pare să îi conducă pe procurori cât mai aproape de adevăr.

Declarațiile martorul-cheie în acest caz conduc către șoferul de TIR care a găsit geamantanul arzând. Martorul a povestit în fața anchetatorilor că atunci când a ajuns la fața locului, șoferul de TIR se uita cum arde geamantanul în care se afla cadavrul fetei, iar mașina sa era oprită pe marginea drumului și lăsată pe avarii. Vom reveni cu mai multe detalii legate de această ipoteză. Amintim că șoferul este cel care a anunțat poliția cu privire la cadavrul fetei.

Cine este, de fapt, tânăra incendiată pe un câmp din Giurgiu: „Femeia ar fi fost una de moravuri ușoare”

Până la momentul actua, atât identitatea victimei, cât și a criminalului nu au fost identificate. Există mai multe ipoteze în jurul identității femeii, care a fost ucisă cu brutalitate și lăsată pe câmp. Surse din anchetă susțin că ar putea fi vorba despre o femeie de moravuri ușoare.

„Nu am găsit nimic până acum. Sper ca în curând să reușim să identificăm șoferul, care să ne poată spune cine este femeia din troler. Ținând cont că nicio femeie din atâtea sate nu lipsește de acasă, luăm în calcul ipoteza că femeia ar fi fost una de moravuri ușoare, poate luată din Bulgaria. Am confruntat probele și cu toate persoanele declarate dispărute, existe în baza de date a Poliției. Nimic, nicio pistă. Este posibil ca bărbatul să nu fi avut cu ce să o plătească și a ucis-o. Vom avea mai multe informații zilele viitoare”, au declarat surse din anchetă, pentru Impact.

Adauga un comentariu