Actualitate

Prinde un loc la TUIASI, cea mai buna universitate tehnica din Moldova – FOTO

Publicat: 18 iul. 2016

Luni, 18 iulie 2016, incepe sesiunea de vara a admiterii la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, studiile de licenta. Daca te intereseaza un viitor de inginer sau arhitect, vino sa-ti petreci cei mai frumosi ani ai vietii alaturi de noi, o echipa de profesionisti pregatiti sa te ghideze in primii tai pasi spre un viitor de succes, si intr-un campus plin de viata, ca un mic oras intr-un oras, unde sunt cazati anual 8.000 de studenti.

Admiterea la licenta la TUIASI are loc anul acesta in perioadele 18 – 31 iulie si 5 – 18 septembrie.

Indiferent de planurile si aspiratiile tale, fie ca vrei sa devii programator, sa proiectezi masini sau avioane, sa construiesti cladiri impresionante si durabile, sa reamenajezi porturi sau albiile raurilor, sa creezi nanomateriale sau superaliaje metalice, exista un loc pentru tine la cea mai buna universitate tehnica din Moldova, intr-una dintre cele 11 facultati. Pentru ca viitorul se afla in programare, roboti, transport rapid, energii regenerabile si solutii verzi, case si cladiri inteligente si materiale rezistente si usoare, nu e de mirare ca peste 75% din absolventii TUIASI se angajeaza in domeniu chiar dupa terminarea studiilor.


Alaturi de profesorii deschisi, rabdatori si apropiati de studenti, vei gasi aici si colegi si prieteni de nadejde, pentru ca in Campusul Studentesc „Tudor Vladimirescu” se leaga cele mai durabile prietenii. Numai aici au loc activitati care tin studentii in priza saptamana dupa saptamana: petreceri, concerte folk printre camine, activitati de ecologizare si responsabilizare. Pana si meciurile le urmarim impreuna si nu singuri in camerele de camin. La Campionatul European din 2016, cateva sute de studenti TUIASI s-au strans pe spatiul din spatele caminelor T6-T7 si au vazut, pe iarba, meciurile echipei nationale, cu popcorn si paturi. Tot aici ai si o cantina studenteasca cu cele mai bune preturi din oras, sali si terenuri de sport (sase terenuri de sport in aer liber, o sala de fitness, o sala de aerobic, o sala de forta si o sala de jocuri in echipa – fotbal, volei, baschet, tenis de camp) si un dispensar medical.

Biblioteca Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi este considerata printre cele mai frumoase din lume, iar TUIASI este universitatea cu cea mai veche traditie in inginerie din tara. Inca nu esti hotarat? Nu mai sta pe ganduri! Prinde un loc la cea mai buna universitate tehnica in perioada 18 – 31 iulie!loading...

Adauga un comentariu