Local

Prins cu droguri, un tânăr din Iaşi a scăpat de puşcărie! La audieri, individul a susţinut că substanţele erau pentru consum propriu (EXCLUSIV)

Publicat: 01 aug. 2022
Prins cu droguri un tânăr din Iaşi a scăpat de puşcărie La audieri individul a susţinut că substanţele erau pentru consum propriu EXCLUSIV
Un tânăr ieşean prins cu droguri asupra sa de către anchetatori a scăpat de temniţă, el fiind doar amendat de către judecători

Un tânăr din judeţul Iaşi a scăpat de temniţă după ce a fost prins cu droguri. Astfel, la finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au amendat penal pe Andrei Cristian Hadîmbu-Tiron, cu suma de 3.000 de lei, pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. De asemenea, magistraţii ieşeni au confiscat de la tânăr cantitatea de 1,51 de grame de canabis, dar şi un grinder

Un individ din Iaşi a scăpat de puşcărie, deşi a fost prins cu droguri. Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au amendat penal la finele săptămânii trecute pe Andrei Cristian Hadîmbu-Tiron, cu suma de 3.000 de lei, pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

De asemenea, magistraţii ieşeni au confiscat de la tânăr o cantitate de drog.

„Instanţa dispune confiscarea de la inculpatul Andrei Cristian Hadîmbu-Tiron cantitatea de 1,51 de grame de canabis rămasă în urma efectuării raportului de constatare tehnico-ştiinţifică, din 6 septembrie 2019. Dispune confiscarea de la inculpatul Andrei Cristian Hadîmbu-Tiron a dispozitivului pentru mărunţit de tip grinder, bun folosit la săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa, care a fost introdus în camera de corpuri delicte a IPJ Iaşi”, au afirmat magistraţii ieşeni.

A scăpat de puşcărie după ce a fost prins cu droguri

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul penal al tânărului ieşean, Andrei Cristian Hadîmbu-Tiron, a început pe data de 24 septembrie 2021. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată pe individ sub acuzaţia de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Conform anchetatorilor, tânărul ieşean a intrat în atenţia lor la finele lui 2019, adică în urmă cu aproximativ 3 ani. Oamenii legii au afirmat că, în urma unor verificări, Andrei Cristian Hadîmbu-Tiron a fost prins având asupra sa 1,51 de grame de canabis.

Andrei Cristian Hadîmbu-Tiron, prins cu canabis de către anchetatorii din Iași

Oamenii legii afirmă că, spre finalul anului 2019, în urma unor verificări efectuate în Iaşi, Andrei Cristian Hadîmbu-Tiron a fost prins cu canabis asupra lui. Mai apoi, după cercetările efectuate de anchetatori, aceştia din urmă au descoperit şi un dispozitiv pentru mărunţit de tip grinder. Individul a fost săltat şi dus la audieri. Acolo, acesta a spus că substanţele interzise erau pentru propriul consum. Mai apoi, procurorii ieşeni au dispus trimiterea acestuia în judecată pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Din păcate, în ultimii 10 ani, în judeţul Iaşi, au fost descoperite tot mai multe astfel de situaţii, în care diverse persoane au fost prinse cu substanţe interzise. Astfel, sute de ieşeni au fost cercetaţi, audiaţi, reţinuţi, arestaţi preventiv, trimişi în judecată sau chiar condamnaţi definitiv pentru comiterea unor infracţiuni de aceeaşi natură. Acum, un tânăr din Iaşi a scăpat de puşcărie, după ce a fost prins cu droguri asupra sa.
Comentarii
Adauga un comentariu