Bursa Barfelor

Prins cu mâța-n sac! Bremarele utilizează mașâna de serviciu pentru șoping!

Publicat: 15 mai 2021

În deschiderea ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una despre un bremare de pren giudeț, pre numele său Cipilică Grosieru. Gurile rele spun că nenea bremarele, dintr-o comună din giudeț, intitulată Mediu, folosește aproape non-stop mașâna de serviciu, dar nu pentru enstetuție sau pentru trebi legate de muncă. Nu! Cică o folosește în special pentru șoping! Oamenii răi mai spun că Cipilică Grosieru nu prea conduce otomobilu’: în schimb îl trimite pe câte un agarici, pe sistemul: „Cumpără-mi și mie o pâine de colo, un cârnat de dincolo, o hârtie igienică de pe acolo, o scobitoare de dincolo!”

Acu’, babetele bârfitoare nu știu dacă să râdă sau să plângă! Sigur, de-a lungul timpului, or mai fost unii puliticieni care au utilizat tăt felul de obiecte sau de oameni în interes personal, așa că nu pare a fi lucru de mirare! Pe de altă parte, în proporție de 99,99 la sută, puliticienii din țărișoară cred că de asta „s-au ales”, ca să aibă doar beneficii, nu și obligații, nu?!

 

 

Comentarii
  • in toate institutiile publice, managerii utilizeaza soferii si masinile ca pe bunurile proprii. in special in universitati.

  • De la USR, Ciprian Grosu, latură infecta, cap de musca a com Rediu. O panarama de om care merge prin Palas cu pieptul inainte de zici ca-i primar de Berlin…

  • Vai domnu primar, ce te mai respecta votantii. USR e cumva partiduletul ala de scandalagii care si-a dat autogol zilele trecute ? De a rîs o tara intreaga despre ei ?

  • Toți fac la fel, în județul Iași, cu o singură excepție, la Tg. Frumos primarul se folosește de mașina proprie, un exemplul de urmat. Așa primari să tot aibă România, aduce de acasă doar să meargă bine instituția. Felicitări Nelu.

  • Spaiuc batrinul primar din Tatarusi declara dupa alegerile de la Siretel din 2020:
    “nu stiu cum de a iesit baiatul asta al meu Gelu primar, ca el e tare prostoi si tolomac”…

Adauga un comentariu