Local

Prins de politisti in timp ce fura dintr-o masina. Sfaturi utile de la politisti

Publicat: 25 iul. 2018
1

Un tanar in varsta de 20 de ani, din Iasi, a fost prins de politisti dupa ce a sustras bunuri dintr-un autoturism care era parcat pe bulevardul Tutora. Valoarea prejudiciului cauzat este de 200 de lei, iar tanarul a fost retinut pentru 24 de ore. Totodata, politistii vin cu o serie de sfaturi pretioase, de care iesenii ar trebui sa tina cont pentru a-si proteja bunurile din autoturisme.

"Pe data de 24 iulie, in jurul orei 16:30, politistii Sectiei 3 Politie Urbana Iasi au prins in flagrant un tanar, in varsta de 20 de ani, din municipiul Iasi, care a sustras dintr-un autoturism neasigurat, parcat pe bulevardul Tutora, bunuri in valoare de 200 de lei. Acesta a fost condus la sediul sectiei de politie pentru cercetari, iar in baza probatoriului administrat in cauza, acesta a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si a fost introdus in Arestul IPJ Iasi. Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, in vederea stabilirii intregii situatii de fapt", precizeaza Anca Vijiac, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

Totodata, avand in vedere ca aceste infractiuni sunt la ordinea zilei, politistii ieseni transmit o serie de sfaturi menite sa-i ajute pe ieseni sa-si protejeze autoturismele.

"Politistii ieseni va transmit cateva recomandari pentru protectia adecvata a masinii dumneavoastra: nu parcati autoturismul in zone neiluminate, unde hotii pot actiona nestingheriti, in timpul zilei asigurati-va autoturismul prin blocarea tuturor portierelor, nu lasati in masina bunuri de valoare, precum telefoane mobile, genti sau alte lucruri care ar putea trezi interesul hotilor si verificati daca toate geamurile sunt inchise cand parasiti autoturismul. De asemenea, daca la bordul autoturismului aveti montata aparatura electronica de valoare, este indicat ca aceasta sa fie luata in casa pe timpul noptii", precizeaza politistii ieseni.

 

 

 

Adauga un comentariu