Magazin

Prins inainte sa violeze, sa ucida si sa manance 100 de femei!

Publicat: 18 nov. 2012
1

Politistul Gilberto Valle, de 28 de ani, a fost condamnat pe viata dupa ce s-a descoperit ca isi facuse un plan diabolic. Mai ceva ca in filmele horror!

Se pregatea sa violeze, sa ucida si sa manance 100 de femei!

Parea un barbat cumsecade, dar isi facuse o lista cu femei pe care voia sa le devoreze. Politistul Gilberto Valle din New York isi procurase deja materialele necesare, pentru crime si gatit carne umana, franghii si cloroform. Voia sa prepare victimele la foc mic si sa le tina cat mai mult in viata inainte de a le gati. Propria nevasta, cu care era casatorit de 6 ani, l-a dat in vileag dupa ce a descoperit lista celor 100 de femei pe care urmarea sa le violeze, sa le ucida in chinuri si sa le manance.

In computerul lui Valle, agentii FBI au gasit toate amanuntele despre crimele pe care le planuia. Toate aceste amanunte macabre au fost descoperite acum o luna si Click! v-a prezentat intreaga poveste. Acum, el a fost condamnat sa stea intreaga viata in puscarie, deoarece s-a folosit de baza de date a politiei pentru a afla adresele femeilor. Politistul nu alegea orice. Avea gusturi selecte. Cauta numai manechine sau actrite porno.

Adauga un comentariu