Local

Prins la Vama Sculeni cu tigari de contrabanda in rezervorul masinii – FOTO

Publicat: 13 ian. 2014
Echipa comuna de control formata din politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni si inspectori vamali a descoperit, intr-un locas special amenajat, in rezervorul autoturismului condus de un cetatean din Republica Moldova, aproximativ 2.000 de tigarete de contrabanda.
La sfarsitul saptamanii trecute s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din Republica Moldova, V.S.., in varsta de 26 de ani, conducand un autoturism marca Opel, inmatriculat in Lituania.
Pentru valorificarea unei informatii aflate in lucru, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, in urma caruia? a fost descoperita ascunsa si nedeclarata intr-un locas special amenajat, in rezervorul autoturismului cantitatea de 2.000 tigarete diferite marca Winston cu timbru de acciza Republica Moldova. Conform prevederilor legale a fost dispusa masura retinerii tigaretelor si a autoturismului in vederea confiscarii, iar barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei. Barbatul a ramas fara permisul de mic trafic.
Adauga un comentariu