Bzi.ro

Prinsa in fapt! Raluca de la Puterea Dragostei facea videochat

Publicat: 27 mart. 2019
1

Noi informatii apar despre trecutul extrem de interesant pe care Raluca de la Puterea Dragostei il are. Dupa ce zilele trecute au aparut o serie de imagini cu ea in timp ce se dezbraca in fata camerelor, facand videocheat, acum noi detalii scandaloase ies la iveala. Desi nu e niciun secret ca  tanara facuse videochat, Raluca afirmand ca a facut acest lucru doar pentru bani si pentru a se intretine pe perioada facultatii, aparent iubita lui Ricardo nu a renuntat la acest obicei nici chiar acum.

Iata cat de norocos este Alex Bobicioiu! Bianca de la Puterea Dragostei este visul oricarui barbat

Este extrem de grav, tinand cont ca Raluca face videochat chiar acum, in timp ce se afla in Casa Dragostei, in Turcia, formand deja un cuplu cu Ricardo. Ultima ”reprezentatie” a fost facuta pe un site specific de videochat. Raluca este imbracata intr-un costum negru, de latext, concurenta de la „Puterea dragostei” se misca lasciv in fata camerei. De altfel, se pare ca aceasta ar fi purtat aceasta tinuta chiar si in timpul emisiunii, potrivit unor fani de-ai show-ului.

E cea mai populara fata de la Puterea Dragostei, dar…surpriza! 

Faimoasa Bianca Comanici este una dintre cele mai iubite concurente de la show-ul Puterea Dragostei si asta se vede si datorita faptului ca a castigat de nenumarate ori premiul de ”favorita a saptamanii”. Bianca are pe Instagram sute de mii de urmaritori, aceastia sustinand-o in cele mai grele momente prin care a trecut, unul dintre ele fiind atunci cand a suferit dupa None. Desi este urmarita constant, nici cei mai infocati dintre cei care o urmaresc nu si-au dat seama ca tanara din imagini este aceeasi adolescenta care isi schimba culoarea parului o data pe luna. Bianca, inainte sa termine liceul, avea un par pe jumatate blond si pe jumatate…roz. Avea o atitudine rebela si o slabiciune pentru rujul rosu.

foto cu raluca facand videochat

Comentarii
Adauga un comentariu