Local

Prinsi in timp ce furau din depozitele din zona industriala

Publicat: 25 sept. 2016

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii locali din cadrul Seriviciului 4 Politie Locala care se ocupau de serviciul de siguranta publica în zona bulevardului Chimiei, s-au sesizat cu privire la un autoturism parcat în dreptul unei societati comerciale, acolo unde doua persoane încarcau mai multe bunuri in interiorul autoturismului. La vederea agentilor din cadrul Politiei Locale, una dintre persoane a parasit în graba locatia, motiv pentru care politistii locali au procedat la retinerea si apoi legitimarea proprietarului autoturismului, ocazie cu care a reiesit faptul ca acesta se numeste T. V., in varsta de 54, domiciliat în municipiul Iasi.

„În urma verificarilor efectuate, persoana mentionata a recunoscut faptul ca a încercat sa sustraga din sediul societatii comeciale, materiale lemnoase folosite la amenajari interioare. Faptuitorul a fost condus la Sectia a IV-a Politie pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun în acest caz”, au precizat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Pe de alta parte, pe parcursul ultimei saptamani, peste 70 de sanctiuni cu valori cuprinse între 100 si 1.500 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 71 de sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza municipiului Iasi.loading...

Adauga un comentariu