Secretele istoriei

Prințesa Beatrice a devenit mamă. Aceasta a născut o fetiță 

Publicat: 22 sept. 2021
Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi
Prințesa Beatrice a devenit mama de fetita

Veste mare pentru Casa Regală Britanică după ce Prințesa Beatrice a devenit mamă pentru prima dată după ce a născut o fetiță pe data de 18 septembrie. Înălțimea Sa Regală este căsătorită cu dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi din luna iulie a anului 2020.

Cei doi s-au logodit în septembrie 2019 în Italia.

Prințesa Beatrice a devenit mamă pentru prima dată

Casa Regală Britanică a fost cea care a confirmat vestea că Beatrice și Edordo au devenit părinții unei fiice.

„Înălțimea Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt încântați să anunțe nașterea fiicei lor, care a avut loc pe 18 septembrie 2021”, a declarat Palatul. Micuța a venit pe lume la 23:42, în Spitalul Chelsea și Westminster din Londra, Anglia.

„Bebelușul a cântărit 2 kg 700. Bunicii și străbunicii micuței au fost informați și sunt foarte bucuroși. Familia dorește să mulțumească întregului personal medical pentru felul în care au fost îngrijiți. Înălțimea Sa Regală și copilul sunt bine, iar cuplul este nerăbdător să o introducă pe fiica lor fratelui ei mai mare, Christopher Woolf”, a mai scris Palatul.

Cum s-au cunoscut Beatrice și Edoardo

Din 2015 până în 2018, Edoardo a format un cuplu cu arhitecta Dara Huang (38 de ani), alături de care are un fiu, Christopher, în vârstă de 5 ani. Fosta pereche s-a logodit în anul 2017. În martie 2018, Edoardo și Dara s-au despărțit, șase luni mai târziu începând relația dintre Beatrice și afacerist.

Prințesa Beatrice este fiica Ducilor de York Sarah Ferguson (61 de ani) și Prințul Andrew (61 de ani), al doilea fiul al Reginei Elisabeta a II-a (95 de ani). Sarah și Andrew s-au căsătorit în iulie 1986 și s-au separat în 1992, divorțul fiind pronunțat în 1996.

Se schimbă situația în familia regală britanică

Prințul William și soția sa Kate Middleton au profitat de aniversarea cumnatei, Meghan Markle, pentru a-i arăta acesteia că au revenit la sentimente mai bune și vor să reia legăturile de altădată.

S-a tot speculat că prințul William nu o place pe Meghan Markle, soția fratelui său și deci cumnata lui, dar lucrurile nu stau chiar așa dacă este să judecăm după atitudinea lui cu privire la Meghan.

Pe 4 august, soția prințului Harry și-a sărbătorit ziua de naștere, iar ducii de Cambridge au avut grijă să-i transmită, virtual, un mesaj de felicitare.

Pe de altă parte, Prințul Charles este gata să schimbe legile pentru ca Archie să nu ajungă în linia de succesiune a tronului.

Fiul lui Meghan Markle și al prințului Harry nu va fi prezent în linia succesiunii, iar fiul reginei Elisabeta, Charles, care urmează să preia tronul, se va asigura că Archie nu va avea acest drept, susține o sursă apropiată monarhiei, citată de Daily Mail.

Adauga un comentariu