Secretele istoriei

Printesa Daiana isi purta mereu poseta foarte aproape de piept si de inima. Motivul a emotionat intreaga lume! Iata de ce era o femeie desteapta!

Publicat: 18 sept. 2018
3

Toata lumea o cunoaste pe printesa Diana, este o persoana celebra si foarte iubita, asa ca nu e atat de surprinzator faptul ca oamenii sunt atat de interesati de viata ei, obiceiurile sale zilnice si stilul sau inconfundabil.

Unul dintre secretele sale a fost dezvaluit de catre creatorul de moda britanic Anya Hindmarch. Multi oameni stiu deja ca Printesa Diana iubea posetele foarte mici, stil plic, si obisnuia sa le tina foarte aproape de piept. Abia recent a fost aflat motivul pentru care avea acest obicei.

Conform Anyei Hindmarch, Printesa Diana a fost una dintre primii sai clienti in anul 1933. Acesteia ii placeau foarte mult posetele-plic si le folosea cat de des putea. Rochiile sale de seara trebuiau sa se potriveasca perfect cu posetele pe care le alegea. Dar, asa cum s-a dovedit mai tarziu, aceste mici genti de mana erau mai mult decat niste accesorii frumoase.

Asa cum poti vedea in cele cateva imagini din acest articol, Diana folosea aceste accesorii pentru a-si… Acoperi bustul atunci cand cobora din masina. Ea a fost cea care a inventat acest mod de a le folosi pentru a evita ca presa de scandal si tabloidele sa aiba material pentru titluri scandaloase si pentru imagini neplacute.

Adauga un comentariu