Secretele istoriei

Printesa Diana ascundea un SECRET TERIBIL, cu putin timp inainte de ACCIDENT. Dezvaluiri SOCANTE ale serviciilor secrete RUSESTI

Publicat: 09 mart. 2016

Serviciile secrete rusesti sustin de multa vreme ca ceea ce s-a intamplat cu printesa Diana – de la a carei moarte tragica tocmai s-au implinit 18 ani, nu a fost un simplu accident. Oficial, Lady Diana a murit intr-un accident de masina care a avut loc in tunelul Alma din Paris, in august 1997. Dar…

Agentii rusi de la Paris au banuit ca este ceva in neregula cand au observat intrarea in tara a 3 ofiteri superiori din M6 (serviciul secret britanic), chiar inainte de tragicul accident al lui Lady Di.

Trupul ei a fost mumificat

Dezvaluirile au fost incluse intr-o carte care a fost publicata in anul 2013. Astfel, autorul cartii, Gennady Sokolov, care are legaturi stranse cu serviciile secrete rusesti, crede ca printesa a fost ucisa “in stil englezesc”, de catre spionii britanici, dupa cum nota Daily Express.

Vezi si INEDIT! Legatura dintre Printesa Diana si Freddie Mercury

Teoria prezentata in carte sustine ca un cip a fost amplasat in masina printesei, iar acesta a blocat franele intr-un moment ales de un spion care urmarea autoturismul, alaturi de paparazzi.

Sokolov spune ca este imposibil sa se mai demonstreze ceva, pentru ca cei implicati au fost probabil ucisi, iar unii martori “au disparut in mod straniu”. “Diana devenise o serioasa amenintare pentru familia regala. Se zvoneste ca era insarcinata si cred ca nu este o coincidenta faptul ca trupul ei a fost mumificat inainte de a fi trimis la Londra. Asa nu se mai putea afla daca fusese insarcinata”, declara Sokolov.

Teoria lui este sustinuta si de miliardarul Mohamed Al Fayed, tatal lui Dodi Al Fayed – iubitul printesei, care a murit alaturi de ea in accident. La momentul respectiv, intr-un articol publicat in Komsomolskaia Pravda, Sokolov a afirmat ca a identificat „cel putin trei duzini de absurditati”, care indica o misiune falsa si o acoperire sofisticata: „Diana devenise o amenintare reala pentru Palatul Windsor”.

Oficial, vinovat este considerat soferul, Henri Paul, care ar fi fost beat, dar si jurnalistii care urmareau masina, determinandu-l astfel sa conduca cu viteza excesiva.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit