Actualitate

Prințesa Diana, relație secretă cu un bărbat celebru. S-au întâlnit în 1995 într-o cameră de hotel

Publicat: 16 apr. 2021
Prințesa Diana relație secretă
În 1995, "Prințesa Inimilor" s-a văzut la un hotel cu John F. Kennedy Jr.

Dincolo de legătura cunoscută pe care a avut-o cu Dodi al Fayed, Prințesa Diana ar fi avut și o relație secretă cu un alt bărbat celebru. Aceștia au avut o întâlnire cu doi ani înainte de moartea „Prințesei Inimilor”, într-o cameră de hotel. Imediat au apărut zvonuri că Lady Diana îl înșală pe Prințul Charles. Oricum, cei doi au divorțat un an mai târziu și și-au refăcut viețile.

Lady Diana, supranumită și „Prințesa Inimilor”, s-a stins din viață în urmă cu aproape 24 de ani în urma unui accident rutier. Atunci, ea se afla în mașină alături de iubitul ei Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed. Aceștia erau urmăriți de paparazzi pe motociclete. Cu toate acestea, în anul 1995, cu doi ani înainte de moartea sa, Prințesa Diana s-a văzut cu un bărbat celebru și au mers la un hotel. Imediat au apărut zvonuri că „Prințesa Inimilor” l-ar fi înșelat pe Prințul Charles, partenerul de la acea vreme.

Prințesa Diana a fost încorsetată într-o relație pe care, practic, nu și-ar fi dorit-o foarte tare. Ea și Prințul Charles au avut parte de o nuntă regală incredibilă, dar căsnicia lor nu a fost foarte fericită, pentru că a existat infidelitatea. În anul 1992, cei doi s-au separat, însă abia patru ani mai târziu, în 1996, au divorțat oficial. În timpul căsniciei, Prințul Charles a avut o aventură cu Camilla Parker Bowles, cea care îi este soție în prezent. Totuși, la vremea aceea, Camilla era măritată. Atunci, Prințesa Diana a aflat ce s-a întâmplat între soțul ei și Camilla, și a început să iasă și ea cu alte persoane.

Prințesa Diana, relație secretă cu un bărbat celebru

Astfel, în 1995, „Prințesa Inimilor” s-a văzut la un hotel cu John F. Kennedy Jr., care, la acea vreme, avea o relație cu Carolyn Bessette. Cei doi ar fi petrecut o oră și jumătate în respectiva cameră de hotel. Simone Simmons a mărturisit că între cei doi ar fi avut loc o „întâlnire pasională”, iar Prințesa Diana i-ar fi spus acestuia „am început să vorbim, un lucru a dus la altul şi am ajuns în pat. A fost chimie pură”.

Și totuși, Rose Marie Terenzio, asistenta lui John F. Kennedy Jr., a mărturisit despre ziua respectivă că politicianul s-a întâlnit cu ea pentru că „a vrut, de fapt, să discute cu Diana care urma să pozeze pentru coperta revistei sale politice. Cei doi nu s-au întâlnit şi nu au vorbit niciodată înainte de această întâlnire, aşa că Diana a vrut să-i vorbească faţă în faţă înainte de a fi de acord cu asta”, arată Ok Magazine.

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana

În urmă cu aproape 24 de ani, „Prințesa Inimilor” a suferit un grav accident rutier. Pe 31 august 1997, masina în care se afla Diana s-a lovit de un pilon din tunelul stradal Pont de l’Alma din Paris. Lady Diana și Dodi al Fayed, fiul milionarului Mohammed al Fayed, erau urmăriți de paparazzi pe motociclete. A fost transportată la spitalul Salpêtrière, unde a avut un stop cardiac la câteva minute după ce a ajuns.

Pompierul care a ajuns la fața locului a încercat să o salveze pe Prințesa Diana, care însă a murit la spital. La mai bine de 20 de ani de la accident, sergentul Xavier Hourmelon a declarat că ultimele cuvinte ale ei au fost: „Dumnezeule, ce s-a întâmplat?” Sergentul era sigur că Prințesa Diana va supraviețui:

„Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască.”

În altă ordine de idei, e posibil să nu se afle niciodată adevărul despre faptul că Prințesa Diana a avut o relație secretă cu John F. Kennedy Jr.

Comentarii
Adauga un comentariu