Secretele istoriei

Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul regește pentru a păstra tăcerea

Publicat: 23 nov. 2020
Prințesa Haya a Dubaiului intr-o rochie albastra
Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul regește pentru a păstra tăcerea.

Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul regește pentru a păstra tăcerea. Russell Flowers este un fost soldat britanic și i-a fost și bodyguard. Prințesa i-a plătit peste 1,3 milioane de euro pentru ca acesta să păstreze tăcerea asupra relaţiei lor. Pe lângă toți acești bani, fostul bodyguard a primit mai multe cadouri de lux printre care și un ceas de 13.500 de euro şi o armă de epocă, în valoare de 56.000 de euro.

Russell Flowers a însoțit-o pe prințesă de-a lungul anilor la mai multe evenimente, lucru care i-a dat de gândit șeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul regește

Prințesa Haya a Dubaiului nu ar fi la prima experiență de acest gen. Aceasta ar fi fost darnică de-a lungul timpului și cu alte trei gărzi care știau de relația cu Russell Flowers. Prințesa le-a oferit cate 1,3 milioane de euro de fiecare.

Relația lor nu era un secret în anturajul prințesei, aceasta făcând tot posibilul să rămână păzită doar de soldatul britanic. Atunci când celălalt bodyguard i-a spus că nu se poate retrage, deoarece trebuie să o păzească, prințesa l-a concediat!

Haya, în vârstă de 46 de ani, este a șasea și cea mai tânără soţie a emirului din Dubai, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Relația cu Russell Flowers a durat timp de doi ani. În 2018 prințesa a fugit din Dubai la Londra , pentru a scăpa de soţul ei, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume.

Prietenii spun că prințesă a fugit de la palat deoarece „îi era teama pentru viața ei” după ce șeicul a devenit suspicios în legătură cu apropierea dintre Haya și un fost bodyguard britanic ce a protejat familia pe vremuri. Nu se știe dacă suspiciunile șeicului erau întemeiate.

Într-o poezie arabă postată pe Instagram, șeicul a scris: „Tradatoareo, mi-ai trădat cea mai prețioasă încredere, iar jocul tău a fost dezvăluit”.

Cum l-a ademenit pe Russell Flowers

Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul regește pentru a păstra tăcerea cu privire la relatia lor.

„Soţia lui Russell crede că acesta a fost sedus cu bani şi cadouri. Prinţesa i-a făcut o mulţime de cadouri scumpe şi s-a asigurat că el este întotdeauna alături de ea. În călătoriile în străinătate, prinţesa insista întotdeauna ca ei doi să aibă camere comunicante. Când era în Marea Britanie, ieşea cu el aproape în fiecare seară şi uneori nu se întorceau acasă decât a doua zi dimineaţă”, a dezvăluit un prieten al soţiei lui Russell Flowers, potrivit Daily Mail.

Timp de cinci ani de zile, Flowers a servit în regimentul de pază al Prinţesei de Wales, ulterior, din 2016, începând să lucreze cu normă întreagă pentru Prinţesa Haya. Fosta soție a bodyguard-ului și-a dat seama de relaţia celor doi, după ce prinţesa a început să-i ofere soţului său cadouri scumpe, dar şi din cauza schimburilor dese de mesaje dintre cei doi.

La finalul anului 2016, bănuielile erau confirmate: soţia găsea în telefonul lui Flowers selfie-uri de-ale prinţesei, dar şi poze cu aceasta în costum de baie. Bodyguardul şi-a părăsit nevasta în vara anului 2017.

În prezent, prinţesa Haya locuieşte în Kensington, Londra, împreună cu cei doi copii ai săi, într-o casă de 95 de milioane de euro.

Adauga un comentariu