Stiri

Printesa Haya l-ar fi inselat pe seicul din Dubai cu un bodyguard englez

Publicat: 12 iul. 2019
17

Fostul soldat de infanterie Russell Flowers, 36 de ani, ar fi motivul pentru care Printesa Haya a fugit din Emiratele Unite Arabe, parasindu-l pe sotul ei, seicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum. In prima faza, au existat informatii ca Printesa Haya a fugit in Marea Britanie pentru ca se temea pentru viata ei dupa ce a aflat detalii in tulburatoare despre misterioasa reintoarce a printesei Latifa in Dubai.

Insa, recent, presa britanica a scris ca motivul pentru care printesa si-ar fi parasit sotul a fost altul. Potrivit Daily Mail, seicul o suspecta pe sotia lui ca are o relatie extraconjugala cu bodyguardul ei de origine engleza. Mai mult, seicul i-ar fi surprins pe cei doi in Londra, in vila familiei, iar rudele regale ale lui Mohammed bin Rashid al Maktoum ar fi observat o "apropierea nefireasca" dintre Haya si bodyguardul ei.

Bodyguardul Russell Flowers s-a despartit anul trecut de sotia lui. Astazi, el a refuzat sa faca declaratii cand a fost intrebat de jurnalistii britanici despre legatura pe care o are cu Printesa Haya care locuieste in prezent intr-o casa de 85 de milioane de lire sterline de langa Kensington Palace. Flowers a devenit apropiat familiei seicului dupa ce a fost bodyguardul personal al printesei Haya timp de cinci ani. El a acompaniat-o pe sotia seicului peste tot in lume.

Anul trecut, bodyguardul a fost fotografiat alaturi de sotia seicului la Royal Ascot. Flowers il tinea pe baietelul seicului in brate. Dupa acel eveniment, bodyguardul nu a mai aparut alaturi de familia regala, iar motivul ar fi ca Mohammed bin Rashid al-Maktoum a fost deranjat de apropierea dintre barbat si printesa. Dupa ce Printesa Haya a fugit din Emiratele Unite, seicul Mohammed a avut prima reactie pe contul de socializare, unde a publicat cateva versuri. El a postat o poezie pe contul sau de Instagram in care acuza o femeie neidentificata de "tradare". Apoi, seicul a deschis un proces in Londra impotriva fostei sale sotii, in sectiunea dedicata familiei de la Curtea Suprema iar urmatoarea audiere va avea loc pe 30 si 31 iulie.

Adauga un comentariu