Secretele istoriei

Printul Charles i-a interzis lui Meghan Markle sa poarte coroane, desi Kate Middleton o face des: „Nu ar fi adecvat!”

Publicat: 01 apr. 2019
3

Meghan Markle si-a dorit sa poarte o coroana din colectia familiei regale britanice la o vizita oficiala in Fiji, in luna octombrie a anului trecut, insa printul Charles nu a lasat-o. Acesta s-ar fi temut ca fosta actrita americana ar arata prea extravagant si ca lumea o va critica pentru alegerea facuta.

In aceeasi seara, la Buckingham Palace, Kate Middleton a purtat o coroana cu perle si diamante, care i-a apartinut regretatei Printesa Diana. Ducesa de Sussex isi dorea foarte tare sa imprumute una dintre superbele coroane din colectia familiei, insa nu a fost lasata. Acest lucru a alimentat zvonurile conform carora Meghan Markle este discriminata de familia regala.

„Meghan nu a inteles acest lucru (faptul ca nu trebuie sa poarte coroana n.r) pentru ca este un rol nou pentru ea. Printul Charles i-a spus ca nu ar fi adecvat. I-a spus-o intr-o maniera eleganta”, a declarat o sursa apropiata de familia regala britanica, potrivit  Daily Mail.

Meghan Markle a purtat o coroana doar in ziua nuntii ei

Absenta coroanei a atras atentia, atunci cand Meghan Markle a venit imbracata intr-o rochie lunga, de culoare albastru regal, la dineul gazduit de presedintele Fiji, Jioji Konrote. Asta mai ales pentru ca in aceeasi zi, Kate Middleton s-a afisat cu o coroana superba, ce i-a apartinut mamei lui William si a lui Harry.

Ducesa de Sussex a purtat o coronita din diamante la nunta ei cu printul Harry, in mai 2018, dar de atunci nu s-a mai afisat cu o astfel de bijuterie. In schimb, ducesa de Cambridge opteaza destul de des pentru coroane, dar si pentru alte bijuterii din celebra colectie regala. Preferatele ei sunt cele purtate de Printesa Diana.

Adauga un comentariu