Actualitate

Printul Charles, vrajit de Sorana Cirstea

Publicat: 29 iun. 2012

Prezent pentru prima data in ultimii 42 de ani la turneul de tenis de la Wimbledon, Printul Charles al Marii Britanii a ramas uimit de evolutia senzationala a Soranei Cirstea de miercuri seara.


Venit la Wimbledon pentru a urmari la lucru tenismeni precum Roger Federer sau Andy Roddick, Printul Charles a fost extaziat de evolutia incantatoare a frumoasei noastre jucatoare care a facut instructie cu chinezoaica Na Li, locul 11 mondial, scor 6-3, 6-4.

Succesul obtinut in fata Altetei Sale i-a asigurat Soranei calificarea in turul al treilea al turneului feminin de la Wimbledon, unde o va intalni pe rusoaica Maria Kirilenko, locul 19 in ierarhia WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de trei ori pana acum. Sorana are doua victorii (7-5, 6-4 la Hertogenbosch, in 2008, si 4-6, 7-6, 6-4 la Marbella, in 2010), dar rusoaica s-a impus in ultimul duel direct, 6-2, 5-7, 6-4, la Pattaya City, anul acesta. Si numele lui Andrei Pavel a fost, miercuri, pe buzele Printului Charles, dupa ce austriaca Tamira Paszek, eleva sa, s-a calificat in turul al doilea, gratie victoriei obtinute, cu 5-7, 7-6, 6-4, in disputa cu daneza Caroline Wozniacki, locul 7 mondial. De altfel, fiul cel mare al Reginei Elisabeta a Marii Britanii este un fervent sustinator al tarii noastre, el avand numeroase proprietati in Romania.


 loading...

Adauga un comentariu