Secretele istoriei

Printul Harry ar fi putut fi ginerele lui George W. Bush. Ce l-a impiedicat sa iasa cu fiica fostului presedinte

Publicat: 29 iul. 2019
3

Printul Harry are o casnicie fericita si un copil frumos cu Meghan Markle, dar acum cativa ani a fost la un pas sa fie cuplat cu nimeni alta decat Barbara Bush, fiica lui George W. Bush. A spus-o chiar Jenna Bush Hager, sora ei geamana, care a incercat sa le faca "lipeala", dar un lucru a impiedicat-o.

FIica fostului presedinte american George W. Bush, Jenna a povestit ca a vrut sa ii propuna lui Harry sa iasa la o intalnire cu sora ei geamana, si crede ca Barbara si printul ar fi putut chiar sa se casatoreasca. Un lucru a impiedicat insa ca ducele sa ajunga cumnatul ei: doua perechi de ochelari de soare

Jenna, care este jurnalista, i-a luat un interviu lui Harry in 2019, la Jocurile Invictus din Florida. Atunci, ea a tinut sa ii dea numarul de telefon al Barbarei si totul parea ca merge ca pe roate, pana cand printul a propus ca el si Jenna sa poarte ochelari de soare. Asta a pus o bariera intre ei, sustine fiica lui Bush, conform huffpost.com. 

Totusi, in timpul interviului, Jenna l-a intrebat pe Harry cum sta cu viata amoroasa si chiar i-a spus ca si sora ei e singura, insa numarul de telefon al Barbarei nu a ajuns la ducele de Sussex.

Jenna nu regreta insa ca a incercat sa ii faca lipeala surorii ei cu Harry in acest fel. "Parintii mei s-au cunoscut tot asa, dupa ce cineva i-a trimis la o intalnire. Cred ca ar merge si pentru sora mea. Iar Harry e un tip grozav", a mai spus fiica fostului presedinte.  

Adauga un comentariu