Secretele istoriei

Printul Harry si Meghan Markle l-au dus pe Archie in Africa. Alegerea tinutei celui mic e o intreaga poveste. Una extrem de frumoasa!

Publicat: 24 sept. 2019

Luni, ducii de Sussex, Harry si Meghan, au ajuns impreuna cu fiul lor de numai 4 luni, Archie, in Africa. Iar cand au coborat din avion, toata lumea a ramas cu gura cascata. Cei mai in varsta au avut un deja-vu.

Asta pentru ca micul Archie era imbracat precum tatal sau, cu 35 de ani in urma, atunci cand printesa Diana a coborat cu el in brate din avion, aterizand in Aberdeen.

La fel ca tatal sau, acum 35 de ani, Archie e imbracat in alb si poarta o caciula cu mot. E modul in care Meghan Markle ii spune subtil, sotului ei, 'Te iubesc', un omagiu adus deopotriva acestuia, cat si raposatei sale mame.

O tinuta similara a purtat Harry in ianuarie 1985. Avea atunci aproximativ aceeasi varsta pe care o are fiul sau acum.

Meghan Markle a dovedit astfel, inca o data, ca este omul detaliilor. Alegerea outfitului nu este o coincidenta din moment ce, recent, cand sotul ei a implinit 35 de ani, a publicat pe o retea de socializare mai multe poze cu acesta. Printre instantanee se afla si cel in care e imbracat astfel, tinut in brate de mama sa.

Pentru Archie este o zi importanta, el devenind astfel cel mai tanar membru al familiei regale care este luat intr-un turneu peste hotare.

Ducii de Sussex si fiul lor au inceput astazi un turneu de zece zile in sudul Africii, care va include si destinatii emblematice vizitate de printesa Diana. In timpul aceui turneu, Meghan va face un gest rar, urmand sa doneze copiilor infectati cu HIV haine si jucarii noi, primite in dar de Archie.loading...

Adauga un comentariu