Secretele istoriei

Printul William s-a ras in cap dupa ce s-a saturat de glumele lui Harry despre chelia sa – Foto

Publicat: 19 ian. 2018

Printul William nu sta deloc bine la capitolul podoaba capilara. Satul de glumele fratelui sau, Printul Harry, pe seama cheliei lui, Will a luat o hotarare radicala si a facut o schimbare de look. Multora nu le-a venit sa creada cand l-au vazut.

Dupa ce a purtat o discutie si cu sotia, Kate Middleton, William a dat o fuga pana la frizer si i-a spus acestuia sa-l tunda aproape complet, pentru a lasa la o parte orice glume rautacioase, relateaza express.co.uk.

Printul si-a afisat noul look si in public, in timpul unui eveniment caritabil tinut la un spital de copii din Londra. Un apropiat al stilistului care l-a tuns, a declarat ca raderea a fost cea mai buna optiune, pentru problema sa cu chelia: „Printul se saturase de tachinarile lui Harry fata de chelirea lui, asa ca asta a parut cea mai practica solutie. cand ai chelie, iti raman doar doua optiuni: fie iti faci un implant de par, care ascunde chelirea, fie te tunzi de tot.”

Chiar daca Printul Harry se amuza teribil pe seama cheliei a fratelui sau, si el are probleme cu caderea parului si chiar un inceput de chelie. Specialistii eu estimat ca Harry va incepe si el curand sa piarda masiv din podoaba capilara.

Care e motivul pentru care Kate Middleton nu mai poarta verigheta

Kate Middleton a fost mereu un model de eleganta si stil in timpul aparitiilor publice si niciodata nu s-a abatut vadit de la regulile de eticheta vestimentara. Totusi, la unul dintre evenimentele caritabile la care a participat, a fost vazuta fara verigheta.

Ducesa de Cambridge a mers la Spitalul Great Ormund Street din Londra pentru a vizita copiii inernati aici si pentru a le face surprize, dar in imaginile surprinse la eveniment, s-a putut observa un detaliu nemaiintalnit la Kate. Ea s-a afisat in public fara celebrul inel de logodna de safir, extrem de scump, simbol al uniunii maritale cu Printul William, inel care a apartinut cadnva Printesei Diana.loading...

Adauga un comentariu