Secretele istoriei

Printul William si-a suparat sotia: i-a iesit iar din cuvant, desi l-a implorat sa nu mai faca asta

Publicat: 20 mart. 2018

Scandal la Palatul Kensington! Printul William a profitat de o seara libera, joi, si a iesit la o partida de fotbal cu baietii. Nu asta a suparat-o insa pe sotia lui Kate Middleton, 36 de ani, care este gravida cu cel de al treilea copil, ci vehicolul pe care l-a luat printul: un bolid pe doua roti care zboara cu peste 210 km/h.

Inca din 2016, Ducesa Catherine l-a implorat pe Printul William sa nu se mai dea cu motocicleta. Se tem,e ca pasiunea pentru viteza a sotului ei, ii va fi fatala acestuia la un moment dat. In ultima vreme William nu i-a iesit din vorba si si-a lasat motocicletele in garajul de la Palatul Kensington, insa recent a fost chemat de prieteni la un meci de fotbal cinci contra cinci in cealalta parte a Londrei si pentru a ajunge la timp, William a incalecat pe motocicleta Ducati, de 14.000 de lire sterline, care prinde 210 km/h si a fugit la meci.

Partida de fotbal nu a durat mai mult de o ora, insa scandalul de acasa inca nu s-a stins. Apropiatii familiei princiare declara ca de joi seara si pana astazi, 19 martie, Kate nu i-a mai vorbit sotului ei si i-a dat un ultimatum. Avand in vedere ca este insarcinata, William a pus capul in pamant si a acceptat conditiile.loading...

Adauga un comentariu