Secretele istoriei

Printul William si Kate Middleton s-au despartit cateva luni. Adevarul despre problemele lor a iesit la iveala

Publicat: 22 nov. 2018
3

Sunt casatoriti de 8 ani, dar nu multa lume stie despre despartirea care a avut loc in acest cuplu celebru.

Printul William si Kate Middleton s-au despartit cateva luni in 2007. Cele doua vedete nu se mai intelegeau si au decis sa rupa relatia. Dezvaluirea a venit abia acum, la 11 ani de la despartire. Potrivit unui expert in regaliotatea britanica, de vina pentru acea ruptura au fost originile ”umile” ale lui Kate.

Ce lucreaza parintii lui Kate Middleton

Cu toate ca a avut o viata buna si a trait fara lipsuri, familia lui Kate nu a fost pe placul Familiei Regale. Mama ei era insotitoare de zbor si provenea dintr-o familie de mijloc. Adica din ‘clasa muncitoare’, cum se zice. In familia lui Kate, oamenii au avut joburi ca mineri si zidari.

Tatal lui Kate Middleton era dispecer pentru traficul aerian. In final, mama lui Kate, Carole, s-a lansat in afaceri. Ideea ei a avut succes si asta a propulsat intreaga familie. Mama lui Kate conducea acum o afacere ce organiza petreceri pentru copii. A creat un imperiu de milioane de lire sterline.

Asa, Kate, Pippa si fratele lor au dus un trai fara lipsuri. Locuinta familiei Middleton din Bucklebury, Berkshire, costa peste un milion de lire sterline. Apoi parintii lui Kate au cumparat cu bani gheata un apartament in Chelsea. Cei trei copii ai lor au mers la scoli patreiculare, cu taxe de scolarizare anuale de 27.000 de lire sterline.

Cu toate ca familia Middleton s-a redresat in timp, cativa dintre prietenii lui William il luau peste picior din cauza ”originilor umile” ale lui Kate. Asa ca, in 2007, Printul William nu a mai suportat si s-a despartit de Kate Middleton. La vremea respectiva, aveau 5 ani de relatie.

Printul William a vrut sa se asigure ca face o alegere buna. Nu voia sa se casatoreasca pentru ca, ulterior, sa divorteze, asa cum au facut parintii lui. Pe partea cealalta, Kate i-ar fi dat un ultimatum: ori se casatoreau, ori se desparteau.

Dupa ruptura, cei doi au stat separati o perioada. Treptat, s-au cautat si relatia lor a fost reluata. Printul William si Kate Middleton au mers in vacanta in insula Seychelles. Acolo i-a promis lui Kate ca foarte curand va veni si cererea.

Logodna a avut loc in octombrie 2010, iar in aprilie 2011 cei doi s-au casatorit. Intr-un interviu acordat dupa nunta, ambii au recunoscut ca scurta departire a fost benefica ambilor, informeaza libertateapentrufemei.ro.

Adauga un comentariu