Magazin

Priveste cat de FRUMOASA e! Ea e cea mai superba FEMEIE PILOT! – FOTO

Publicat: 05 aug. 2016
O femeie pilot a ajuns senzatie pe Instagram dupa documentarea propriului stil de viata. Maria Petterson are un look de invidiat si, pe deasupra, piloteaza avioane si se plimba in cele mai frumoase locuri din lume. Femeia pilot, care lucreaza pentru compania aeriana Ryanair, a strans mai mult de 128.000 de adepti pe site-ul de retele sociale, postand imagini de la locul sau de munca. Ipostazele surprinse fascineaza internautii: cum se pregateste ea sa decoleze sau cum se face un selfie agatat de o fereastra din cabina de pilotaj.

Vezi si Cum arata localitatea cu cele mai multe PROSTITUATE pe cap de locuitor – GALERIE FOTO

Suedeza in varsta de 32 de ani a distribuit si imagini cu viata ei inafara navei de zbor, aratand niste miscari de yoga imposibile. Maria care locuieste acum in Palermo, Italia, a marturisit ca a inceput sa posteze selfi-uri pentru ca prietenii si familia sa-i poata vedea viata de zi cu zi din viata de pilot. „Mi-a placut feedback-ul pozitiv si am primit multe intrebari de la tineri aviatori curiosi despre cum pot sa devina piloti”, a spus Maria. Femeia a devenit pilot comercial la 30 de ani si in mod regulat piloteaza un Boeing 737, care poate transporta aproape 200 de pasageri.loading...

Comentarii
 • „Ea e cea mai superba FEMEIE PILOT!”

  Si doar ti-am mai spus, „jurnalistule” – responsabil cu titlurile cretine, sa urmezi niste cursuri de Gramatica a Limbii Romane serioase!

  Ghidul pentru supravietuirea limbii romane:
  Daca e foarte admirabil, foarte complet sau mai oportun, trebuie sa-l eviti
  Cel mai splendid. Foarte perfect. Cel mai optim. Iata doar cateva exemple in care, in incercarea noastra de a accentua o idee, folosim gresit gradele de comparatie.
  Un tablou poate fi frumos, foarte frumos sau cel mai frumos. Acestea sunt gradele de comparatie, cele care ne ajuta sa aratam in ce masura se aplica o caracteristica lucrurilor pe care le descrie.

  In limba romana, exista insa o serie de adjective, dar si de adverbe care nu pot avea grade de comparatie, fie pentru ca insusirea exprimata nu poate fi comparata, fie pentru ca, la origine, ele sunt deja comparative sau superlative.

  • De asemenea, nu putem folosi grade de comparatie nici pentru adjectivele care exprima insusiri cu caracter absolut, adica insusiri care, prin natura lor, nu permit comparatia. Spre exemplu, nu poti spune ca un peisaj este mai perfect decat altul, din moment ce ”perfect” inseamna deja ca obiectul caracterizat intruneste in gradul cel mai inalt toate calitatile.

   Alaturi de ”perfect”, mai intra pe aceasta lista si adjectivele: complet; general; mort; intreg; gigantic; unic; principal; viu; vesnic.

   • Iata mai jos o scurta lista a adjectivelor si a adverbelor care nu suporta grade de comparatie:

    inferior,
    superior
    major
    minor
    oportun
    anterior
    posterior
    ulterior
    interior
    exterior
    extrem
    maxim
    minim
    suprem
    optim
    ultim
    asemenea
    complet
    general
    intreg
    gigantic
    urias
    perfect
    petrolifer
    unic
    principal
    vesnic
    uluitor
    nemaipomenit
    extraordinar
    din cale-afara
    oral
    unic
    desavarsit
    fantastic
    formidabil
    teribil
    ultra
    super
    trasnet
    mortal
    de milioane
    supraaglomerat
    ultrasensibil
    excelent
    admirabil
    splendid
    mort
    viu
    insarcinata
    nemiscat
    inert
    incapabil
    oligofren
    genial
    mijlociu
    rotund
    pozitiv
    negativ
    egal

Adauga un comentariu