Stiri si curiozitati

PRO TV a facut astazi anuntul oficial despre viitorul lui Andi Moisescu. Au existat zvonuri, dar azi s-au adeverit

Publicat: 14 mart. 2019
3

Apropo TV, emisiunea lui Andi Moisescu de la Pro TV, se pregateste de un nou sezon. Cum va arata? Ce rubrici va avea? Si, mai ales, de cand revine in grila?

Emisiunea va avea o noua „fata”, mai exact un studio nou si „o structura mai dinamica”, mentioneaza producatorii emisiunii – Red Spike Film. De asemenea, ei puncteaza pentru Paginademedia.ro ca Apropo TV vine cu doua rubrici noi:

„Meditatii virale” –  O rubrica in care Andi Moisescu dezbate viralele saptamanii impreuna cu vloggeri, stand-uperi, influenceri si specialisti din zona de social media.

„Fast & Fresh” by Bucatarium – Este o rubrica in care Andi Moisescu ia primele lui lectii de gatit de la niste chefi cu experienta.

„Este, in egala masura, un pretext de a aduce online-ul „pe sticla” si un antrenament pentru o noua misiune pe care si-o asuma in acest an Andi Moisescu, sa faca vlogging pe YouTube”, au declarat producatorii pentru Paginademedia.ro.

„Romania care este”, unde sunt comentate stirile esentiale ale saptamanii, va ramane in continuare rubrica esentiala a emisiunii.

Prima editie din noul sezon, cel cu numarul 29, debuteaza duminica, 31 martie, de la ora 13:00.

  •     ROMANIA CARE ESTE
  •     Romania care este. Mai mult continut pe YouTube ApropoTV ???Sound on ?
  •     Publicata de ApropoTV pe Miercuri, 6 martie 2019

 

Adauga un comentariu