Cancan ultimă oră

PRO TV l-a înlocuit (pe ultima sută de metri) pe Andi Moisescu cu un fost prezentator de la Kanal D!

Publicat: 29 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
PRO TV l-a înlocuit pe ultima sută de metri pe Andi Moisescu cu un fost prezentator de la Kanal D

Lovitură de teatru în culisele mega-show-ului TV! Sefii din Pache Protopopescu au luat o decizie uluitoare, de ultim moment. Andi Moisescu a fost înlocuit cu un fost prezentator de la Kanal D.

Potrivit unor cancan.ro, cu puțin timp înainte de începerea filmărilor, boșii din PRO TV au luat o decizie incredibilă. Pe ultima sută de metri, producătorii mega-proiectului TV ”Masked Singer România” au făcut o schimbare extrem de importantă în echipa prezentatorilor. Mai exact, Andi Moisescu, vedeta trustului, care urma să prezinte show-ul alături de Selly, a fost înlocuit de un fost prezentator de la Kanal D, nimeni altul decât …Jorge.

Andi Moisescu și șefii de la PRO TV nu s-ar fi înțeles la bani

Conform surselor noastre, această modificare s-a produs după ce șefii din Pache Protopopescu și Andi Moisescu n-ar fi ajuns la un numitor comun când a venit vorba de remunerația cuvenită. Concret, Andi Moisescu și șefii de la PRO TV nu s-ar fi înțeles la bani, iar cei din urmă au recurs la o schimbare de ultim moment. Așa că, alături de Selly, la cârma noului show va sta fostul prezentator de la Kanal D.

Cine sunt cei patru detectivi din show-ul ”Masked Singer România”!

INNA, unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, intră în rolul de detectiv și va încerca să-și folosească flerul și toate abilitățile de cântăreț și compozitor pentru a descoperi celebritățile de sub măști.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este un „bad boy”, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. La Masked Singer România, el va încerca să afle cine se ascunde în măști și prin prisma informațiilor pe care le deține despre toate vedetele.

Horia Brenciu, unul dintre cei mai iubiți entertaineri din România, care, de-a lungul anilor, a descoperit o mulțime de voci incredibile, a renunțat la postul de jurat pentru noua provocare, detectiv în noul show lansat de PRO TV.

Ana Morodan este printre primele și cele mai puternice celebrități online din România. Extravaganța și umorul savuros au ajutat-o să treacă din zona de influencer în cea de celebritate de media clasică. Vedeta a susținut că noul proiect în care s-a implicat o să fie ceva ce nu s-a mai văzut în piața media de la noi.

Adauga un comentariu